2013-10-20 16:42:43
Φωτογραφία για Εμφανίσεις του…μπρόκολου [video]
Μία από τις χειρότερες εμφανίσεις Παγκοσμίως έχει η ομάδα της Ισπανίας, Λα Χόγια Λόρκα καθώς περισσότερο θυμίζει μπρόκολο παρά κάτι άλλο!

Ο χώρος του Παγκοσμίου ποδοσφαίρου χαρακτηρίζεται πλέον από το μάρκετινγκ και τα έσοδα που μπορεί να φέρει αυτό στον εκάστοτε σύλλογο. Ένας από τους τρόπους για να μπορέσει μία ομάδα να αυξήσει τα έσοδά της, είναι η πώληση των επίσημων εμφανίσεών της.

Στην Ισπανία όμως, και συγκεκριμένα στην 3η κατηγορία του πρωταθλήματος υπάρχει μία ομάδα που σίγουρα θα πρέπει να απολύσει το τμήμα μάρκετινγκ της. Αυτό γιατί επιλέχθηκε ως δεύτερη εμφάνιση μία φανέλα που θυμίζει περισσότερο… μπρόκολο.

Η συγκεκριμένη ομάδα εδρεύει στη Μούρθια η οποία χαρακτηρίζεται ως ο… λαχανόκηπος της Ισπανίας λόγω της παραγωγής συγκεκριμένων προϊόντων, ωστόσο και πάλι το γεγονός ότι ο σύλλογος αποφάσισε να εμπνευστεί από αυτό για τη δεύτερή του εμφάνιση, μόνο τραγικό μπορεί να χαρακτηριστεί.

Βέβαια, πριν από τη Λα Χόγια Λόρκα, αρκετές άλλες ομάδες έχουν ακολουθήσει αυτό το παράδειγμα δημιουργώντας τραγικές εμφανίσεις που μόνο ευχάριστες αναμνήσεις δεν φέρνουν στους φίλους των ομάδων τους…
onsports.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ