2013-10-20 16:50:09
Φωτογραφία για Στιγμές ηρεμίας για τη μικρή Μαρία στο «Χαμόγελο του παιδιού»!
Την απόλυτη ηρεμία απολαμβάνει πλέον η μικρή Μαρία, το 4χρονο κοριτσάκι που βρέθηκε σε καταυλισμό Ρομά στα Φάρσαλα.

Αρχικά πέρασε δύσκολες ώρες μιας και αποχωρίστηκε την «οικογένειά» της. Σύμφωνα με την Π. Πετροπούλου, ψυχολόγο στο «Χαμόγελο του Παιδιού, «υπάρχει σύνδεση, υπάρχει ένας δεσμός ο οποίος ανάλογα με την περίπτωση υπάρχει ένα αρνητικό ή θετικό πρόσημο. Ακόμα και σε περιπτώσεις καταγγελιών που παιδιά κινδυνεύουν μέσα στην ίδια τους την οικογένεια βλέπουμε ότι υπάρχει δυσκολία στον αποχωρισμό.»

Στο βίντεο που έδωσαν οι τσιγγάνοι «γονείς» της στις αρχές να χορεύει και να έχει μια «φυσιολογική» ζωή.

«Η Μαρία είναι ένα φυσιολογικό παιδί. Στρεσαρίστηκε τις τελευταίες μέρες. Έχει αρχίσει και αποκαθιστά την σχέση εμπιστοσύνη μαζί μας. Ο αρχικός εκνευρισμός της έχει μετατραπεί σε ψυχραιμία, ηρεμία και επικοινωνία με το βλέμμα κυρίως καθώς μιλάει μια άλλη γλώσσα».


Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει η ψυχολόγος του που παρακολουθεί το τετράχρονο αγγελούδι, ζητάει να μάθει ελληνικά, ενώ παράλληλα παίζει και ζωγραφίζει.

Σεσημασμένος ο 39χρονος – Αύριο στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του ζευγαριού

Σεσημασμένος φέρεται ο 39χρονος που μαζί με την σύζυγό του είχε απαγάγει το κοριτσάκι.

Σύμφωνα με νέα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ., ο 39χρονος το 2012 είχε κλέψει πιστοποιητικό προκειμένου να εκδώσει αστυνομική ταυτότητα ενώ βαρύνεται και με συμμετοχή σε πολλές ληστείες.

Κατόπιν έρευνας της ΕΛ.ΑΣ. στον καταυλισμό βρέθηκαν ένα πιστόλι, μία κουκούλα και αρκετά κλοπιμαία. Ο 39χρονος κατηγορείται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Όπως έγινε γνωστό την Δευτέρα το γραφείο τύπου της ΕΛ.ΑΣ. αναμένεται να δώσει τη δημοσιότητα τις φωτογραφίες του ζευγαριού που κατηγορείται για την απαγωγή.

Πηγή: newsbomb
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ