2013-10-21 13:10:05
Φωτογραφία για Μοντέλο εξομολογείται: Με αποκαλούν χοντρή αγελάδα
Ήταν το 2008, όταν ανακηρύχθηκε το πρώτο plus-size (μεγάλου μεγέθους) μοντέλο στο ριάλιτι σόου "America’s Next Top Model", στο οποίο είναι παρουσιάστρια το τοπ μόντελ, Τάιρα Μπανκς.

Ο λόγος για τη Γουίτνεϊ Τόμπσον, που τα τελευταία χρόνια έχει δει την καριέρα στο χώρο του μόντελινγκ να εκτοξεύεται Έχει φιγουράρει στα εξώφυλλα περιοδικά μόδας, έχει πρωταγωνιστήσει σε καμπάνιες, ιδίως αυτές που έχουν να κάνουν με την προώθηση plus size ρούχων και είναι εκπρόσωπος της αμερικανικής Ένωσης για τις Διατροφικές Διαταραχές.

Σε συνέντευξή της στη MailOnline, η 26χρονη μίλησε για τα καθόλου κολακευτικά σχόλια που έχει δεχθεί για την πληθωρική σιλουέτα της, ενώ περιέγραψε και τη εμπειρία της από τη συνεργασία της με τη Ριάνα.

«Με στεναχωρούν αυτοί οι σχολιασμοί. Έχω λάβει μηνύματα που με αποκαλούν “χοντρή αγελάδα” ή απλά “τεράστια”. Ο κόσμος είναι κακός και σκληρός. Λαμβάνω email μίσους από όλο τον κόσμο. Ταυτόχρονα, όμως, λαμβάνω και πολύ αγάπη και αυτό είναι το σημαντικότερο!» εξομολογήθηκε η Τόμπσον και πρόσθεσε:


«Ένα γράμμα που έλαβα έγραφε: “Η κόρη μου έχει βουλιμία εδώ και δυο χρόνια και χάρη σε σένα αναζητά θεραπεία”. Αυτό το συγκινητικό μήνυμα αξίζει πολύ περισσότερο από όλα τα μηνύματα που στέλνουν οι επικριτές μου… Το σημαντικό είναι στο τέλος της ημέρας να κοιτάζεσαι στο καθρέφτη και να πεις με χαρά “ Αυτό είναι το σώμα μου!”».

Όσον αφορά τη συνεργασία με την ποπ σταρ από τα Μπαρμπέιντος σε διαφημιστικό για την CoverGirl, το μοντέλο δήλωσε:

"Είναι πολύ όμορφη από κοντά. Η στάση της και η συμπεριφορά της ήταν λίγο αγενής, αλλά ήταν η πρώτη διάσημη που συνεργάστηκε μαζί μου και μου είπε πως είμαι όμορφη. Ήταν μια πραγματικά σουρεαλιστική εμπειρία".
πηγη
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ