2013-10-21 23:19:04
Φωτογραφία για ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΦΑΝΕΛΑΣ ΜΕ ΜΠΕΝΦΙΚΑ... ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ - UNICEF
Ο Ολυμπιακός θα παίξει για πρώτη φορά με τη φανέλα με το λογότυπο της Unicef κόντρα στην Μπενφίκα.

Το "gazzetta.gr" παρουσιάζει πως είναι δομημένο το διετές πλάνο των δύο πλευρών και σας μεταφέρουμε αυτούσιο το δημοσίευμα:

Ο Ολυμπιακός έπειτα από συζητήσεις αρκετών ημερών με τους εκπροσώπους της Unicef σε Ελλάδα και εξωτερικό συμφώνησε για προβολή του Οργανισμού στην φανέλα του για 2 χρόνια. Ο στόχος των Πειραιωτών και της Unicef είναι να συγκεντρωθούν τουλάχιστον 2 εκατ. ευρώ τα οποία θα πάνε αποκλειστικά για τις ανάγκες παιδιών που έχουν σοβαρά προβλήματα.

Σχετικά με το ντεμπούτο της φανέλας ο Ολυμπιακός έχει ήδη έρθει σε επαφή με την UEFA και υπολείπονται κάποια διαδικαστικά ζητήματα για να είναι όλα ΟΚ για το ματς της Τετάρτης. Όλα δείχνουν πως με την Μπενφίκα οι νταμπλούχοι θα παίξουν με την Unicef στο μπροστά μέρος της φανέλας.

Φυσικά υπάρχει και το πρόγραμμα των 50 χιλιάδων εμβολιασμών, που χάρις σε Ολυμπιακό και Unicef θα γίνουν και στην Ελλάδα. Ως προς το σκέλος της προβολής για τον πρώτο χρόνο της συνεργασίας τους η Unicef θα εμφανίζεται στο μπροστινό κομμάτι της φανέλας ενώ για τον 2ο θα πραγματοποιηθούν νέες συζητήσεις για που θα φαίνεται το λογότυπό της στον ιματισμό της ομάδας.


Ο Ολυμπιακός είναι επί της ουσίας η 2η ομάδα που λειτουργεί κατ' αυτόν τον τρόπο μετά την Μπόκα Τζούνιορς ενώ έχει προηγηθεί και η Μπαρτσελόνα με άλλο όμως πρότζεκτ. Σκοπός και των ερυθρολεύκων αλλά και της Unicef είναι να επέλθει η κινητοποίηση όσου περισσότερου κόσμου γίνεται.

Σε αυτήν την χρονική περίοδο συζητάται ένα εξιδεικευμένο πλάνο δράσης με επισκέψεις του Ολυμπιακού σε σχολεία και άλλους χώρους. Θα υπάρξουν επίσης επισκέψεις και σε ομάδες. Το πρότζεκτ είναι ακόμα σε επεξεργασία, οπότε αναμένεται να ανακοινωθεί και να παρουσιαστεί σε νέα Συνέντευξη Τύπου τον Νοέμβριο.

Υπάρχουν γενικότερα αρκετές σκέψεις και ενώ έχουν πέσει στο τραπέζι διάφορες προτάσεις. Ο Ολυμπιακός με την Unifef περιμένουν πως η συγκεκριμένη συμφωνία θα βρει μεγάλη απήχηση στην κοινωνία, θα αγκαλιαστεί από τον κόσμο και θα αντιμετωπιστεί ανάλογα.

Παράληλα από τον εν λόγω Οργανισμό εκτιμάται πως και η Πολιτεία θα βοηθήσει σημαντικά ως προς αυτήν την κατεύθυνση. Η Unifec που δεν κάνει καθόλου εύκολα τέτοια... deal με συλλόγους είναι την δεδομένη χρονική στιγμή πλήρως επικεντρωμένη στο έργο της που σε συνεργασία με τον Ολυμπιακό μπορεί να γίνει ακόμα πιο ουσιαστικό.

Εκτός των άλλων αξίζει να τονιστεί πως η Unicef θα χρησιμοποιήσει έως έναν βαθμό το πλάνο που είχε εφαρμόσει με την συνεργασία της με την Μπαρτσελόνα. Θα βασιστεί και εκεί και θα εμπλουτίζει το πλάνο της με τον Ολυμπιακό όσο περνάει ο καιρός.

Οι συζητήσεις των Πειραιωτών με την Unicef κύλησαν μέσα σε εξαιρετικό κλίμα, παρότι χρειάστηκε καιρός για να συμφωνήσουν λόγω αρκετών συζητήσεων που έπρεπε να γίνουν και στο εξωτερικό. Όπως είναι φυσικό και λογικό οι δύο εμπλεκόμενοι είναι απόλυτα ευχαριστημένοι και πεποισμένοι ό,τι με μία τέτοια ενέργεια θα βοηθηθούν πάρα πολλά παιδιά.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ