2013-10-26 20:23:26
Φωτογραφία για Bundesliga: Βασίλισσα Ντόρτμουντ στην κοιλάδα του Ρουρ!
Νικηφόρα πέρασε η Μπορούσια Ντόρτμουντ από τη "Veltins Arena", επικρατώντας 3-1 της Σάλκε στο ντέρμπι μίσους της κοιλάδας του Ρουρ, σε αγώνα για την 10η αγωνιστική στην Bundesliga.

Με νίκη συνέχισε και η Μπάγερν, που ζορίστηκε στο 3-2 επί της Χέρτα στο Μόναχο. Επιβλητικό διπλό για τη Χόφενχαϊμ στο Ανόβερο, δύσκολη νίκη για τη Λεβερκούζεν απέναντι στην Αουγκσμπουργκ, εντός έδρας νίκη για τη Μάιντς επί της Μπράουνσβαϊγκ.

250 (Photo credit: Wikipedia)Στο ντέρμπι του Ρουρ, η Ντόρτμουντ επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, επικρατώντας 3-1 της Σάλκε.

Ο Ομπεμεγιάνγκ άνοιξε το σκορ στο 14' και αφού ο Μπόατενγκ δεν κατάφερε με πέναλτι στο 30ό λεπτό να ισοφαρίσει, ήρθε ο Σαχίν στο 51' να γράψει το 0-2. Στο 53' ο Μέιερ έδωσε ελπίδες στη Σάλκε, τις οποίες όμως γκρέμισε ο Μπλατζικόφσκι στο 75', διαμορφώνοντας το 3-1.

Στο Μόναχο, ο Ράμος έβαλε δύσκολα στην Μπάγερν, ανοίγοντας το σκορ για τη Χέρτα μόλις στο 4'. Η ομάδα του Γκουαρδιόλα πήγε με το 1-1 στο αποδυτήρια χάρη στο γκολ του Μάντζουκιτς στο 29'. Ο Κροάτης στο 51' έκανε το 2-1, για να έρθει ο Γκέτσε τρία λεπτά αργότερα να δώσει αέρα δύο τερμάτων στην ομα΄δα του. Στο 58' ο Μπεν Χατίρα μείωσε σε 3-2.


Στο Λεβερκούζεν, η Μπάγερ νίκησε 2-1 με ανατροπή την Αουγκσμπουργκ, η οποία προηγήθηκε με τον Χαν στο 24', αλλά είδε τους Ρόφλες (34') και Καν (83') να γυρίζουν το παιχνίδι.

Στο Ανόβερο, τα πάντα κρίθηκαν στο 20λεπτό, όταν η Χόφενχαϊμ προηγήθηκε με 2-0 (Σαλίχοβιτς και Χέρντλινγκ) και οι γηπδούχοι είδαν τον Ντιουφ να αποβάλλεται με κόκκινη. Το 1-2 του Σανέ στο 56' δεν άλλαξε κάτι, καθώς ακολούθησαν δυο γκολ του Φιρμίνιο (1-4) και η νέα αποβολή για το Ανόβερο στο 65' (Μαρσέλο).

Με πρωταγωνιστή τον Οκαζάκι, τέλος, η Μάιντς νίκησε 2-0 την Μπράουνσβαϊγκ.
sport.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ