2013-10-30 09:04:10
Φωτογραφία για ΚΑΜΠΕΛ : ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...
Στη σπουδαιότητα του αγώνα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στάθηκε ο Τζόελ Κάμπελ, ο οποίος αναφέρθηκε και στην αναμέτρηση με την Μπενφίκα, ενώ περιμένει ακόμα καλύτερα πράγματα για τον εαυτό του μ΄σα στο παιχνίδι.

Ο Κοσταρικανός μεσοεπιθετικός ανέφερε αρχικά για την αναμέτρηση του Σαββάτου: «Είναι ένα παιχνίδι αναμφισβήτητα πολύ σημαντικό, το καταλαβαίνεις από τον τρόπο που τι περιμένει ο κόσμος. Το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός είναι ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι και κρίνονται πολλά πράγματα».

Για τον αγώνα με την Μπενφίκα στο «Γ. Καραϊσκάκης»: «Πραγματικά πρόκειται για δυο πολύ διαφορετικά παιχνίδια, αλλά το καθένα έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες. Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι μία μεγάλη πρόκληση για εμάς, ενώ και το ματς με την Μπενφίκα την άλλη Τρίτη έχει τη δική του σημασία για την πορεία της ομάδας».

Για το γεγονός πως έβγαλε τέσσερις ασίστ στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη της ομάδας και για το γεγονός ότι συνέβαλα και εγώ σε αυτό. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και περιμένω ακόμα καλύτερα. Θέλω να δημιουργώ ευκαιρίες την ώρα του παιχνιδιού, αλλά όλοι ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι για έναν παίκτη να βάζει γκολ, δείχνει πιο ολοκληρωμένος παίκτης μέσα στον αγώνα, αποδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο την αξία του».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το γνωμικό της ημέρας
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το γνωμικό της ημέρας
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ