2013-11-03 19:27:03
Φωτογραφία για Λάμπρος Φουντούλης: Δεν θέλουμε ούτε αίμα ούτε τιμή στην κηδεία του γιου μας
Μαθήματα ήθους και αξιοπρέπειας παραδίδει ο πατέρας του ενός εκ των δύο νεκρών μελών της Χρυσής Αυγής από τη δολοφονική επίθεση στο Νέο Ηράκλειο, Γιώργου Φουντούλη. Ο κ. Λάμπρος Φουντούλης, με μήνυμά του στο Facebook, εν όψει της κηδείας του γιου του, ξεκαθαρίζει ουσιαστικά ότι δεν επιθυμεί ο χαμός του παιδιού του να γίνει αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης και σπέκουλας από οποιοδήποτε κόμμα.

Έγραψε λοιπόν στη σελίδα του στο Facebook ο κ. Φουντούλης: «Την Δευτέρα 4-11-2013 θα αποχαιρετήσουμε το αγαπημένο μας παιδί Γιώργο Φουντούλη από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Παλαιό Ηράκλειο στις 3μμ. Οι γονείς του θέλουν να παρευρεθούν όλοι οι φίλοι του Όχι σαν χρυσαυγίτες αλλά σαν φίλοι που θέλουν να τιμήσουν τον φίλο τους. Δεν θέλουμε ΑΙΜΑ το παιδί μας πότισε την άσφαλτο με το αίμα του ούτε ΤΙΜΗ γνωρίζουμε την ακεραιότητα και την εντιμότητα του παιδιού μας.

Η Οικογένεια δεν επιθυμεί να παρευρεθεί ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ. Η οικογένεια δεν επιθυμεί στεφάνια και λουλούδια και αντί για αυτό στην είσοδο του Ναού θα υπάρχει ένα κουτί που μπορεί όποιος θέλει αυτά τα χρήματα που θα έδινε για λουλούδια ή στεφάνι να τα δώσει για την ενίσχυση του ΣΙΚΙΑΡΙΔΕΙΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ στο οποίο φοιτά η ΕΙΡΗΝΗ η ΛΑΤΡΕΜΕΝΗ ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ».


Νωρίτερα την Κυριακή, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο Λάμπρος Φουντούλης έβγαλε μια κραυγή απόγνωσης, διερωτώμενος: «Μας ρήμαξαν την οικογένεια... Τι κατάλαβαν; Νίκησαν το φασισμό; Νίκησαν τη Χρυσή Αυγή;».

«Σκότωσαν το παιδί μας. Ένα παιδί αθώο, το καλύτερο παιδί. Για καφέ πήγε κι ανέβηκε να ακούσει την ομιλία εκεί, γιατί είχανε μία ομιλία εκεί και κατέβαιναν τα παιδιά να φύγουν και τους γάζωσαν. Ήταν δολοφόνοι, θέλανε να σκοτώσουν το παιδί... Το σκότωσαν πισώπλατα. Έπεσε κάτω και του έριξαν τη χαριστική βολή στο κεφάλι. Ηταν επαγγελματίες δολοφόνοι αυτοί. Ποιος τους έβαλε; Το παιδί μου δεν ήταν φασίστας, ήταν ένα παιδί που αγαπούσε όλο τον κόσμο και τον αγαπούσε όλος ο κόσμος. Ήταν ένα παιδί άγιο δεν είχε πειράξει ούτε μυρμήγκι. Και μας το σκοτώσαν έτσι άνανδρα και ύπουλα... Τι έκαναν; Νίκησαν το φασισμό που σκότωσαν το παιδί μου; Νίκησαν τη Χρυσή Αυγή; Τι ήταν για τη Χρυσή Αυγή το παιδί μου; Τίποτα δεν ήταν. Ένας ψηφοφόρος απλός ήταν, ένα μέλος. Είχε γραφτεί και πήγαινε και παρακολουθούσε τις ομιλίες. Τίποτα άλλο, καμία άλλη συμμετοχή».

Εν τω μεταξύ, σε άγνωστη τοποθεσία, στην περιοχή της Αρτέμιδας, αναμένεται να πραγματοποιηθεί η κηδεία του άλλου νεκρού της επίθεσης, του Μανώλη Καπελώνη.

Πηγή: oritithema
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ