2013-11-12 02:44:32
Φωτογραφία για Φωτογραφίες από τη μεγάλη ανοιχτή συζήτηση στο Πολυτεχνείο με θέμα: Στη φασιστική εκτροπή του συνταγματικού τόξου αντιτάσσουμε την ενότητα του λαού
Από το Γραφείο Τύπου

Σε ένα κατάμεστο αμφιθέατρο, πραγματοποιήθηκε χθες (11-11-13) η ανοιχτή συζήτηση στο... Πολυτεχνείο με θέμα: "Στη φασιστική εκτροπή του συνταγματικού τόξου αντιτάσσουμε την ενότητα του λαού". Κεντρικοί ομιλητές της συζήτησης ήταν οι: Βασίλης Παπαδόπουλος (Κίνημα Δεν Πληρώνω) , Δημήτρης Καζάκης (ΕπαΜ) και Παναγιώτης Μαντάς (ΔΗΚΚΙ).

Εκ μέρους του Κινήματος Δεν Πληρώνω εκτός από τον πρόεδρο της Σ.Ε. Βασίλη Παπαδόπουλο, μίλησαν και οι Λεωνίδας Παπαδόπουλος, αντιπρόεδρος της Σ.Ε., Δήμητρα Αγγελοπούλου, μέλος της Σ.Ε. και Κωνσταντίνος Δημητριάδης, Οργανωτικός Γραμματέας Νεολαίας του Κινήματος Δεν Πληρώνω.

Εκατοντάδες άνθρωποι γέμισαν το αμφιθέστρο ΜΑΧ σε μία άκρως εποικοδομητική και επιτυχημένη συζήτηση η οποία ανέδειξε την αυξημένη ανάγκη για αγωνιστική συμπόρευση των πραγματικών κινημάτων, που μάχονται και δρουν με γνώμονα το λαϊκό συμφέρον.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ