2013-11-12 07:17:06
Φωτογραφία για Παραμένει κλειστή η Λ.Φυλής εξαιτίας καθίζησης
Σοβαρά ήταν τα προβλήματα που δημιούργησε η χθεσινή βραδινή νεροποντή που έπληξε την Αθήνα, αλλά και άλλες περιοχές της Ελλάδας.

Η Πυροσβεστική δέχτηκε 250 κλήσεις για άντληση υδάτων από πλημμυρισμένα σπίτια και βοήθεια σε οχήματα, κυρίως στο Περιστέρι και το Ίλιον.

Από την καταιγίδα δημιουργήθηκε επίσης κυκλοφοριακό χάος σε αρκετούς δρόμους της Αθήνας, που μετατράπηκαν σε χειμάρρους.

Εκτός κυκλοφορίας είναι ακόμα η λεωφόρος Φυλής στο τμήμα μεταξύ των οδών Γούναρη και Καματερό, όπου υπάρχει καθίζηση στο οδόστρωμα βάθους 40 μέτρων.

Λίγο πριν τις 9 το βράδυ αποκαταστάθηκε η κίνηση των οχημάτων και στα δύο ρεύματα της οδού Πειραιώς από το ύψος της Π. Ράλλη έως τη Χαμοστέρνας, όπως και στη Λ. Κηφισού στο ύψος της Ιεράς Οδού. Επίσης, αποκαταστάθηκε και η κυκλοφορία των οχημάτων στην υπόγεια γέφυρα της Λ. Συγγρού στο ύψος του Δέλτα Φαλήρου.

Στην Παραλιακή, στο δρόμο προς Πειραιά, στις Τζιτζιφιές, έπεσε ένας φοίνικας στο οδόστρωμα προκαλώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο, ενώ προβλήματα σημειώθηκαν και στην Καβάλας, προς τον Κηφισό.

Όσον αφορά τις θαλάσσιες συγκοινωνίες δεν πραγματοποιήθηκαν τα δρομολόγια των δελφινιών για Αργοσαρωνικό έως τις 18:00, ενώ αναβλήθηκε το δρομολόγιο για την Αίγινα στις 15:30 με το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Αγ. Νεκτάριος». Επίσης δεν εκτελέστηκαν κάποια δρομολόγια στη γραμμή Ηγουμενίτσα-Παξοί και Ληξούρι-Αργοστόλι.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ