2013-11-14 09:44:16
Φωτογραφία για ΕΘΝΙΚΗ... ΑΓΩΝΙΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Πολλαπλό είναι το ενδιαφέρον και η προσμονή στον Ολυμπιακό για την πρόκριση της Εθνικής Ελλάδας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας μέσω των μπαράζ με τη Ρουμανία, αύριο στο Καραίσκάκη και την ερχόμενη Τρίτη στο Βουκουρέστι.

Πέραν της σημασίας που έχει για όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο μια ακόμα πρόκριση σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου, στον Ολυμπιακό έχουν και ειδικούς λόγους να επιθυμούν τη διάκριση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Στην εθνική παίζουν 6 παίκτες του Ολυμπιακού. Οι Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Σιόβας, Σάμαρης και Χολέμπας, ενώ το πιθανότερο είναι ότι εφόσον εξασφαλιστεί η πρόκριση, το καλοκαίρι θα πάει με την Εθνική ομάδα στη Βραζιλία και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος που θα ήταν ο βασικότερος όλων αν δεν είχε τα προβλήματα με τους τραυματισμούς, τα οποία ξεκίνησαν από την προηγούμενη μεγάλη διοργάνωση που πήρε μέρος η εθνική.

Εκτός από το τιμητικό να είναι σχεδόν η... μισή ομάδα του Ολυμπιακού στο Μουντιάλ, υπάρχει και το οικονομικό κομμάτι. Η αξία των παικτών που παίζουν στο Μουντιάλ προφανώς αυξάνεται, ενώ υπάρχουν και σημαντικά ποσά που δίνει η FIFA στους συλλόγους, αναλόγως με την πορεία και τις συμμετοχές παικτών τους στα κορυφαία τουρνουά.


Ο Μίτσελ έχει άμεσα και τις δικές του αγωνίες, καθώς περιμένει να επιστρέψουν την άλλη εβδομάδα οι διεθνείς χωρίς προβλήματα με τραυματισμούς, καθώς ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του τα δύο πολύ καθοριστικά παιχνίδια για το Τσάμπιονς Λιγκ, κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν και την Άντερλεχτ.

Και φυσικά δεν είναι μόνον οι Έλληνες διεθνείς. Την πρόκριση στο Μουντιάλ διεκδικούν αυτές τις μέρες, ο Καρλ Μετζανί με την Αλγερία (κόντρα στην Μπουρκίνα Φάσο, 2-3 το πρώτο ματς) και ο Γκαετάν Μπονγκ με το Καμερούν (εναντίον της Τυνησίας, με το πρώτο παιχνίδι 0-0).

Ο δε Τζόελ Κάμπελ που ήδη έχει εξασφαλίσει ότι θα είναι στο Μουντιάλ με την Κόστα Ρίκα, κάνει αυτές τις μέρες απίστευτο ταξίδι για φιλικό στην Αυστραλία. Πήγε από την Ελλάδα στην Κόστα Ρίκα και από εκεί μέσω ΗΠΑ ταξιδεύει με το αεροπλάνο μία ολόκληρη μέρα για την Αυστραλία!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ