2013-11-19 08:24:53
Φωτογραφία για «ΦΟΥΡΤΟΥΝΕΣ» ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ
«Κλειστές πόρτες» λόγω… γκρίνιας στον ΣΥΡΙΖΑ

Οι «φουρτούνες» στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ οδήγησαν την ηγεσία της Κουμουνδούρου στην απόφαση να πραγματοποιηθεί η σημερινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας «κεκλεισμένων των θυρών».

Το αντικείμενο της συνεδρίασης, είναι τα προβλήματα που υπάρχουν στη λειτουργία του κόμματος και της Κ.Ο, μετά τις διαφοροποιήσεις Γλέζου, Λαφαζάνη, Κωνσταντοπούλου και Τατσόπουλου. Η περίπτωση του τελευταίου θα συζητηθεί ιδιαίτερα καθώς το κλίμα γι’ αυτόν είναι πολύ βαρύ. 

Τι τελευταίες ημέρες υπήρξαν εισηγήσεις στον Αλέξη Τσίπρα να του δείξει την πόρτα της εξόδου. Όμως ο Πέτρος Τατσόπουλος φαίνεται ότι είναι έτοιμος για όλα και δεν αποκλείεται να «εκπλήξει» την Κουμουνδούρου για άλλη μια φορά. Το αν θα είναι η «τελευταία» κανείς δεν ξέρει αν και ο ίδιος με ένα tweet του φρόντισε να προϊδεάσει για το πως θα προσέλθει στη συνεδρίαση.


«Ο γελωτοποιός του ΣΥΡΙΖΑ, στην Κ.Ο, για μια και μοναδική παράσταση» έγραψε απαντώντας στον χαρακτηρισμό που του προσέδωσε ο αρθρογράφος της Αυγής Βασίλης Μουλόπουλος και άναψε νέες φωτιές.

Στενοί συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα έλεγαν ότι δεν υπάρχει διάθεση πειθαρχικών μέτρων για τον Πέτρο Τατσόπουλο. Βεβαίως θα υπάρξουν αυστηρές συστάσεις. Ωστόσο απαντώντας σχετικά με το αν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με τα όσα έγραψε, προετοιμάζει την έξοδο του από το κόμμα, απαντούσαν δεικτικά: «δικό του θέμα».

Ένα ακόμη θέμα που θα συζητηθεί στη συνεδρίαση της Κ.Ο. είναι η τακτική που θα ακολουθήσει το κόμμα στην αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει με τον Ευάγγελο Βενιζέλο μετά την συνέντευξη Τσίπρα στην Αυγή.

Από την Κουμουνδούρου απέδιδαν την έντονη αντίδραση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ στο γεγονός ότι η Κοινοβουλευτική του Ομάδα αποδεικνύεται ο «αδύναμος κρίκος» της κυβέρνησης καθώς αναπτύσσονται φυγόκεντρες τάσεις.

«Είναι σε δεινή θέση λόγω της αποσύνθεσης του ΠΑΣΟΚ, φοβάται και θέλει να δημιουργήσει την εικόνα ενός σχεδίου διάλυσης του κόμματος του. Όμως η αλήθεια είναι ότι οι βουλευτές του έχουν πρόβλημα γιατί τους ''γυρίζουν την πλάτη'' οι ίδιοι τους οι ψηφοφόροι» έλεγε κορυφαίο στέλεχος της Κουμουνδούρου, σχολιάζοντας την σφοδρή επίθεση Βενιζέλου στον Αλέξη Τσίπρα και τα περί «πρόσκλησης για αποστασία».

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ