2013-11-19 09:46:45
Φωτογραφία για Μία στάση πριν το Ρίο
Η Ελλάδα θέλει να υπερασπιστεί μέσα στο «National Arena» του Βουκουρεστίου το σκορ της περασμένης Παρασκευής στο «Γ. Καραϊσκάκης» και να πάρει το εισιτήριο για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στα γήπεδα της Βραζιλίας.

Ο Φερνάντο Σάντος αναμένεται να παρατάξει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα με σύστημα 4-3-3. Μοναδική αλλαγή σε σχέση με το πρώτο ματς, ο Καραγκούνης ο οποίος θα πάρει τη θέση του τιμωρημένου Κατσουράνη. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ζητήσει από τους Έλληνες διεθνείς να πετύχουν τουλάχιστον ένα γκολ καθώς σε αυτή την περίπτωση οι Ρουμάνοι θα χρειαστούν τρία για να πάνε το παιχνίδι στην παράταση.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Καρνέζης. Μπροστά του θα έχει τον Σιόβα και τον Παπασταθόπουλο, δεξιά τον Τοροσίδη και αριστερά τον Χολέμπας. Στην τριάδα των χαφ θα ξεκινήσουν οι Καραγκούνης, Τζιόλης και Μανιάτης και πιο μπροστά οι Σαμαράς, Σαλπιγγίδης, Μήτρογλου.


Την αποστολή της Ελλάδας συμπληρώνουν οι Καπίνο, Σηφάκης, Σάμαρης, Τζαβέλλας, Μανωλάς, Κονέ, Βύντρα, Χριστοδουλόπουλος, Γκέκας, Νίνης, Φορτούνης και Ταχτσίδης. Εκτός έμεινε ο τιμωρημένος Κατσουράνης.

Από την άλλη πλευρά η Ρουμανία με την πλάτη στον τοίχο μετά το αποτέλεσμα της Αθήνας, θα επιδιώξει να μπει δυνατά από τα πρώτα λεπτά για να επιβάλλει το ρυθμό της και να αιφνιδιάσει την Ελλάδα.

Ο Βίκτορ Πιτούρκα θα παίξει με 4-2-3-1. Την εστία των Ρουμάνων θα υπερασπιστεί ο Ταταρουσάνου με την άμυνά του να αποτελείται από τους Κίρικες και Γκοϊάν, Ματέλ (δεξιά), Ρα (αριστερά). Τα αμυντικά χαφ θα είναι οι Κότσιτς και Γκάρντος. Πιο μπροστά η τριάδα θα αποτελείται από τους Τόρχε, Στάνκου, Μαξίμ και μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Μαρικά.

Την αποστολή της Ρουμανίας συμπληρώνουν οι Λόμποντ, Τανάσε, Λουνγκ, Λουτσίν, Γκρόζαβ, Κεσέρου, Λατοβλεβίτσι, Νικολίτα, Γκάμαν, Νικουλάε, Χόμπαν. Τιμωρημένοι είναι οι Λάζαρ και Μπουρτσεάνου.
 gazzetta
notosspor
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ