2013-11-22 18:02:06
Φωτογραφία για Πληρωμένη απάντηση στον αντιπεριφερειάρχη Σάμου του βουλευτή επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ
Ο Βουλευτής Επικρατείας και Τομεάρχης Εξωτερικών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, έκανε την εξής δήλωση «Και ξαφνικά ο ΠΑΣΟΚ Αντιπεριφερειάρχης στη Σάμο Θεμιστοκλής Παπαθεοφάνους, αποφάσισε να βγει από το καβούκι του, με μία ανακοίνωση για το γνωστό θέμα της απαγόρευσής του στα κόμματα να καταθέσουν στεφάνι την περασμένη Κυριακή, ημέρα της επετείου της Ένωσης του νησιού με την Ελλάδα.

Είναι προφανές ότι το θράσος των χιλίων πιθήκων δεν λέει να σταματήσει στη λογική ορισμένων που ασχολούνται με τα Κοινά.

Δεν μπορώ να εξηγήσω αλλιώς, τη δύο από τις απίστευτες δικαιολογίες του. Ότι, δηλαδή, έκανα «θεατρικό σόου» γονατίζοντας μπροστά στο Μνημείο των ηρώων - πεσόντων στην κατάθεση του στεφάνου που έκανα την ημέρα του Σωτήρος.

Με εγκαλεί επίσης ,επειδή πριν την κατάθεση ασπάστηκα το στεφάνι.

Προφανώς δεν αντιλαμβάνεται ότι για μένα αυτή η πράξη της κατάθεσης είναι τόσο ιερή, σαν να προσκυνώ μία ιερή εικόνα. Τα κόκαλα των προγόνων μας είναι, ασεβή Αντιπεριφερειάρχη.


Σε ό, τι αφορά το γόνυ που έκλινα μπροστά στο Μνημείο - και που το πράττω πάντα όταν καταθέτω στεφάνι - είναι μία πράξη πλήρους απόδοσης τιμής και σεβασμού σε αυτούς που έπεσαν για την πατρίδα.

Απλά να θυμίσω - επισυνάπτω και τη σχετική φωτογραφία - ότι και ο Θεμιστοκλής Παπαθεοφάνους γονατίζει. Μόνο που γονατίζει μπροστά στο πολιτικό του ίνδαλμα Γιωργάκη Παπανδρέου, κρατώντας και το σχετικό ρυθμό με τα παλαμάκια του, στο ζεϊμπέκικο του ΓΑΠ, μπροστά στον Τούρκο ΥΠΕΞ Ισμαήλ Τζεμ.

Εγώ γονατίζω στους νεκρούς ήρωές μας κ. Αντιπεριφερειάρχα.

Εσείς επιλέγετε να γονατίζετε στα τουρκόφιλα ζεϊμπέκικα του λατρεμένου σας μισθοδοτούμενου - σήμερα - τουρίστα της Βουλής που έβαλε την Ελλάδα στη λαιμητόμο των μνημονίων.

Σε εσάς θα έπρεπε να απαγορευθεί η κατάθεση στεφάνου και όχι ξαφνικά στον Πολιτευτή των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Κώστα Χατζημιχάλη.

Είστε πολύ θλιβερός ως προς τις ανακοινώσεις, τις πράξεις και αποφάσεις σας».

Υ.Γ. «Δεν θα σας αποδώσω ευθύνη στον Αντιπεριφερειάρχη Θεμιστοκλή Παπαθεοφάνους, ότι τη συγκεκριμένη εκδήλωση φωτογράφιζε ένας από τους Τούρκους Δημοσιογράφους που είχαν κατεβάσει στα Ίμια την Ελληνική σημαία και ανέβασε την Τουρκική.

Εξ άλλου, δεν έχω καταγεγραμμένη στο αρχείο μου κάποια δήλωσή του που να αποδοκιμάζει την αντεθνική γνωστή φράση του Θεόδωρου Πάγκαλου για «τον αέρα και το κομμάτι το πανί».

Οπότε τι να λέμε...»
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ