2013-11-23 15:36:14
Φωτογραφία για Πάτρα: Ξανάρχεται στο Πάνθεον ο Caveman Βλαδίμηρος Κυριακίδης - Τιμή εισιτηρίου
Η τελευταία φορά που ο συμπαθής ηθοποιός Βλαδίμηρος Κυριακίδης (αυτήν την περίοδο πρωταγωνιστεί στην αστεία κωμική σειρά του Alpha «Μην Αρχίζεις την μουρμούρα») ήρθε και παρουσίασε με επιτυχία τον μονόλογο – φαινόμενο του «Caveman» στην Πάτρα ήταν στις αρχές του Φεβρουαρίου του 2013.

Δέκα μήνες αργότερα ο δημοφιλής ηθοποιός που συνεχίζει και τον φετινό χειμώνα τον συγκεκριμένο αστείο θεατρικό μονόλογο του Ρομπ Μπέκερ, ξανάρχεται στην Πάτρα αυτήν την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013 για μία και μοναδική παράσταση στην σκηνή του Πάνθεον στην οδό Δημητρίου Γούναρη, στις 21.15. Στην συνέχεια η παράσταση θα παρουσιάζεται στην Αθήνα, στο θέατρο Coronet, στο Παγκράτι.

Πρόκειται για μία παράσταση που αισίως έχει φτάσει στην Ελλάδα στον 7ο χρόνο παρουσίασης της. Την έχουν δει πάνω από 320.000 θεατές στην Ελλάδα ενώ σε όλο τον κόσμο το έργο προσμετρά πάνω από 10 εκατομμύρια θαυμαστές. Έχει μεταφραστεί σε 15 διαφορετικές γλώσσες και είναι η μακροβιότερη σόλο παράσταση στην ιστορία του Broadway, κάτι που έκανε τον δήμαρχο της Νέας Υόρκης να αποκαλεί την 18η Ιουλίου ημέρα του Caveman και να μετονομάσει την οδό 44 West σε Caveman Way.


Ο «CAVEMAN» επιπλέον αναγνωρίζει πολλούς οπαδούς του στους ψυχολόγους και θεραπευτές ως εναλλακτική μέθοδος θεραπείας σχέσεων. Μη σπαταλάτε τα λεφτά σας σε σύμβουλους γάμου, o Caveman τοu Rob Becker ξεπερνάει και τον καλύτερο ψυχαναλυτή!

Δίνοντας έμφαση στη διαφορετικότητα μεταξύ ανδρών και γυναικών, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης ενσαρκώνει τον «Caveman», τον κεντρικό ήρωα, ο οποίος είναι παντρεμένος με τη Μαίρη, έχει τσακωθεί μαζί της και βρίσκεται έξω από το σπίτι να... μονολογεί. Πώς μπορεί να καταλάβει κανείς το γυναικείο μυστήριο; Λίγο πριν φτάσει στα όρια της τρέλας, ο Σωτήρης δέχεται τη βοήθεια του Caveman, προκειμένου να βρει απαντήσεις σε μερικές -τουλάχιστον- απορίες του.

Όλα αυτά τα χρόνια οι ερωτήσεις δεν έχουν απαντηθεί! Ίσως απαντιούνται κατ’ ιδίαν από τους θεατές φεύγοντας από την παράσταση… και αυτή είναι η επιτυχία του «CAVEMAN»! Να ιντριγκάρει, να προβληματίζει, να αστειεύεται, να κεντρίζει τα δύο φύλλα! Και αυτό που πετυχαίνει είναι τελικά αυτή τη διαφορετικότητα των δύο φύλλων να την ενώνει, να τη συμφιλιώνει και να την κάνει σάρκα μία!

Μετάφραση: Ερατώ Τάττη

Διασκευή / Σκηνοθεσία : Αναστασία Παπαστάθη

Σκηνικά - Κουστούμια: Ειρήνη Παγώνη

Μουσική: Πάνος Φορτούνας

Παραγωγή: Θέατρο Coronet & Mogul Theater

Στο ρόλο του Caveman o Βλαδίμηρος Κυριακίδης

Έναρξη : 21.15

Τιμή εισιτηρίων: 15 Ευρώ Γενική Είσοδος

To τηλ. στο ταμείο του Πάνθεον είναι το 2610- 325778.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ