2013-11-24 12:33:11
Φωτογραφία για Πολυϊατρεία ΕΟΠΥΥ: από Δευτέρα το τριήμερο «λουκέτο»
Τριήμερο «λουκέτο» μπαίνει από Δευτέρα στα πολυϊατρεία του ΕΟΠΥΥ! Στα κάγκελα οι εργαζόμενοι και ειδικά οι γιατροί για τις απολύσεις στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας πραγματοποιούν τρεις 24ωρες απεργίες από τη Δευτέρα έως και την Τετάρτη (οι γιατροί), ενώ Τρίτη και Τετάρτη θα συμμετάσχουν και οι υπόλοιποι υπάλληλοι.

Στα πολυϊατρεία θα εξυπηρετούνται από το προσωπικό ασφαλείας μόνο τα επείγοντα και έκτακτα περιστατικά, ενώ την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου οι εργαζόμενοι θα συνεδριάσουν εκ νέου για να αποφασίσουν την περαιτέρω στάση τους.

Πάντως στον αγώνα των εργαζομένων στον ΕΟΠΥΥ καλεί τα μέλη του να συμμετάσχουν ο Ιατρικός Σύλλογος της Αθήνας, ζητώντας από τους γιατρούς με τα ιδιωτικά ιατρεία να βάλουν επίσης τριήμερο λουκέτο. Γεγονός βέβαια εξαιρετικά δύσκολο, καθώς ελάχιστοι ιδιώτες γιατροί θα απεργήσουν για τους συναδέλφους τους (μόνιμους) στο πρώην ΙΚΑ.

Ο Αδωνις Γεωργιάδης πάντως μετά το σάλο που έχει προκληθεί στον κλάδο, αναμένεται τη Δευτέρα να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για τις αλλαγές στις οποίες θα προχωρήσει, ώστε να καμφθεί το μέτωπο των κινητοποιήσεων.

Δ. ΕΥΘ. -ENET
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ