2013-11-24 13:20:03
Φωτογραφία για Κ. Καραβάτου: Ποια γυναίκα φίλησε στο στόμα μπροστά σε κόσμο; (Φωτογραφίες)
Το φιλί - και μάλιστα στο στόμα - της παρουσιάστριας στην άλλη γυναίκα δόθηκε δημόσια σε θεατρική πρεμιέρα και απαθανατίστηκε από τους φωτογράφους, οι οποίοι ούτως ή άλλως καραδοκούσαν για να "βγάλουν" λαβράκι! Και το έβγαλαν Ο λόγος βέβαια για την Κατερίνα Καραβάτου και τον υπέροχο κ. Κρατερό Κατσούλη - στη φωτογραφία Lady Alba - ο οποίος εντυπωσιάζει στην παράσταση η «Κατάρα της Ίρμα Βεπ», στο Μικρό Παλάς, υποδυόμενους πολλούς και διαφορετικούς δύσκολους ρόλους...

Ο Γεράσιμος Γενατάς κι ο Κρατερός Κατσούλης, υποδύονται ξανά οκτώ ρόλους και αλλάζουν 57 κοστούμια στην ξέφρενη κωμωδία του Charles Ludlam. Γεράσιμος Γεννατάς, Κρατερός Κατσούλης. Eίναι και οι δύο, πέραν πάσης αμφιβολίας, ηθοποιοί με DNA κωμικό.

Η σύμπραξή τους για την ξέφρενη «Κατάρα της Ίρμα Βεπ» του Τσάρλς Λάντλαμ επαναλαμβάνεται και σκοπό έχει να μας απογειώσει σε απρόσμενες στρατόσφαιρες... γέλιου. Διότι στο αχαλίνωτο θεατρικό συνυπάρχουν τα πάντα και οι πάντες. 

Από το Δράκουλα και το Λυκάνθρωπο, μέχρι μια μούμια που νεκρανασταίνεται, τη «Ρεβέκκα», σαιξπηρικά τσιτάτα και πίνακες που ματώνουν. Γύρω από όλα αυτά τα ετερόκλητα και αντιφατικά γυροφέρνουν σαν σβούρες οι δυο ηθοποιοί, υποδυόμενοι οκτώ ρόλους και αλλάζοντας 57 κοστούμια! 

Το έργο του ιδρυτή του Ridiculous Theatre Company, που ευτύχησε σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Αρβανιτάκη με τους Άκη Σακελλαρίου και Αντώνη Καφετζόπουλο, πριν από μια δεκαετία, ανεβαίνει και φέτος.
πηγή
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ