2013-11-24 13:58:07
Φωτογραφία για Τζαμτζής: Μπορώ να πουλήσω και πατάτες
Ζήτησε να αναρτηθούν τα πόθεν έσχες όλων των βουλευτών, προκειμένου να διαπιστωθεί ο βαθμός πλουτισμού του καθενός.

Ακόμη και πατάτες μπορεί να πουλήσει ο βουλευτής της ΝΔ, Ιορδάνης Τζαμτζής καθώς δεν φοβάται την δουλειά, όπως δήλωσε. Ο κ. Τζαμζής είχε προκαλέσει αντιδράσεις με δηλώσεις του όπως «ορισμένοι βουλευτές ξεραίνουν το σκατό τους».

«Κάνω παρέα με πολίτες που έχουν πρόβλημα. Ξέρω ότι αυτοί πρώτοι κάνουν το σκατό τους παξιμάδι. Είμαι μια φράση καθ' υπερβολή, γιατί ξέρω βουλευτές που είναι καταχρεωμένοι. Αναφέρω χαρακτηριστικά τον Ευάγγελο Πολύζο», δηλώνει ο Ιορδάνης Τζαμτζής σε συνέντευξη του στην Realnews, ενώ παράλληλα ζητά να αναρτηθούν τα πόθεν έσχες όλων των βουλευτών, προκειμένου να διαπιστωθεί ο βαθμός πλουτισμού του καθενός. «Λεφτά εγώ από την πολιτική δεν έχω κάνει: Δεν δέχομαι κουβέντα, γιατί πλούτισα, δεν άρπαξα, δεν έκλεψα», επισημαίνει ο βουλευτής της ΝΔ.

Στη συνέχεια, ο βουλευτής της ΝΔ αναφέρεται και στο παρελθόν του, υποστηρίζοντας πως σε ηλικία δέκα χρόνων έμεινε ορφανός και άρχισε να δουλεύει στο τρακτέρ, ενώ όταν ήταν φοιτητής υποστηρίζει πως πήγαινε ο ίδιος την πραμάτεια του στη λαχαναγορά. Ωστόσο, όπως υποστηρίζει ο ίδιος δεν φοβάται την δουλειά και δηλώνει: «Και πατάτες μπορώ να πουλήσω».
voria.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ