2013-12-01 18:59:13
Φωτογραφία για ΣΤΟΡΚ : ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΩΣΑΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ...
Για ένα μισάωρο στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τον Εργοτέλη οι Νέοι του Ολυμπιακού έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο και σε αυτό το διάστημα κατάφεραν να σημειώσουν και δύο γκολ.

Στη συνέχεια όμως οι ερυθρόλευκοι έδωσαν το δικαίωμα στους Κρητικούς να ισοφαρίσουν και να μπουν ξανά στο παιχνίδι.

Σε αυτό το πρώτο μισάωρο στάθηκε και ο προπονητής των Νέων του Θρύλου, Μπερντ Στορκ, ο οποίος σχολίασε: «Πιστεύω πως για τριάντα λεπτά ήμασταν αρκετά καλοί και παίξαμε με πολύ δύναμη, μετά και από τον αγώνα της Τετάρτης που είχαμε αρκετή κούραση από τότε.

Μετά όμως από το πουθενά δώσαμε το δικαίωμα στον Εργοτέλη να δημιουργήσει τις ευκαιρίες του και να μας ισοφαρίσει. Σταθήκαμε όμως τυχεροί, αφού πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο καταφέραμε και σημειώσαμε ένα τρίτο γκολ και πήραμε ξανά το προβάδισμα. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν αρκετά κουρασμένοι και αυτό φάνηκε. Κάναμε ορισμένες αλλαγές και δώσαμε τις ευκαιρίες και σε ποδοσφαιριστές που έχουν γεννηθεί το 1996. Αυτό που θέλουμε είναι να βελτιώνονται τα παιδιά και αυτό έχει γίνει ιδιαίτερα τις τελευταίες εβδομάδες».


Οσον αφορά για την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ο Γερμανός τεχνικός τόνισε: «Το πρότζεκτ μας είναι να βελτιώνονται οι ποδοσφαιριστές μας. Είναι αρκετά νωρίς τώρα να μιλάμε για την πρώτη θέση του πρωταθλήματος γιατί έχουμε μπροστά μας και δύο εξ αναβολής αγώνες με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό. Έχουμε παράλληλα και την Ευρώπη που έχουμε ακόμα ελπίδες να προκριθούμε και είδαμε όλοι τι έγινε στον αγώνα της Αντερλεχτ με την Μπενφίκα (νίκη των Πορτογάλων με 6-3 μέσα στο Βέλγιο)».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Οι έλεγχοι της Standard&Poor's
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Οι έλεγχοι της Standard&Poor's
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ