2013-12-05 14:15:07
Φωτογραφία για Panasonic Toughpad 4K UT-MB5, υποτίθεται tablet αλλά ποιός ξέρει [VIDEO]
Το Panasonic Toughpad 4K UT-MB5 είναι το πρώτο tablet / PC / All-in-One του κόσμου με οθόνη 20 ιντσών και ανάλυση 4K. Πώς γίνεται tablet με οθόνη 20 ιντσών είναι μια καλή απορία.

Τα χαρακτηριστικά του Panasonic Toughpad 4K UT-MB5 κάθε άλλο παρά αδιάφορα είναι. Πέρα από την τεράστια οθόνη των 20 ιντσών με ανάλυση 4K (3840 x 2560 pixels), η καρδιά του συστήματος είναι ένας Intel Core i5 vPro με 4GB RAM και 256GB SSD υπό την καθοδήγηση των Windows 8.1. Κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce GT 745M και όλα τα απαραίτητα ηλεκτρονικά για WiFi, Bluetooth, USB 3.0 θύρες, HDMI, SD κάρτα μνήμης και Panasonic Electronic Touch Pen θεωρούνται δεδομένα.

Η Panasonic σκέφτηκε να διαφημίσει το Toughpad 4K UT-MB5 με το βίντεο που ακολουθεί. Οι ιατρικές εφαρμογές είναι πραγματικά ένα από τα πιο χρήσιμα παραδείγματα για την χρήση του Toughpad 4K UT-MB5, όπως και η φωτογραφία. Η απίστευτη υψηλή ανάλυση και καθαρότητα της οθόνης δεν αφήνει περιθώρια για λάθος.


Δυστυχώς το βίντεο συνεχίζει με παραδείγματα για την χρήση του Toughpad 4K UT-MB5 που η Panasonic μάλλον δεν σκέφτηκε πολύ. Γιατί είναι χρήσιμο να κουβαλήσει κάποιος μια οθόνη 20 ιντσών από το stand που ήδη βρίσκεται το tablet σε μια καρέκλα αντί να φωνάξει το δεύτερο και τρίτο πρόσωπο που βρίσκεται στον ίδιο χώρο να δει τις φωτογραφίες στο stand, είναι μια καλή απορία. Όπως και το παράδειγμα της κοπέλας που προτιμά να κουβαλήσει το Toughpad 4K UT-MB5 από το ένα γραφείο με το docking station στο απέναντι γραφείο για να ξεφυλλίσει τα δείγματα, αντί απλά να μεταφέρει το βιβλίο.
πηγη
pestanea
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ