2013-12-05 14:23:07
Φωτογραφία για ΜΑΝΙΑΤΗΣ : ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΦΟΡΑΩ ΤΗΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΜΕ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΗΣ UNICEF!
Τη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί τηλεμαραθώνιος αγάπης UNICEF στην Δ.Τ. από τις 19:00 ως τις πρώτες πρωινές ώρες. Ο Ολυμπιακός θα συμμετέχει ενεργά και θα βοηθήσει τα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Μάλιστα την Πέμπτη, στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΕΣΗΕΑ έγινε και συνέντευξη Τύπου γι’ αυτό το γεγονός. Ο Γιάννης Μανιάτης εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού και έκανε δηλώσεις γι’ αυτή την πράξη του Θρύλου, δηλώνοντας τιμή που φοράει την ερυθρόλευκη με την UNICEF για χορηγό, ενώ επισήμανε ότι τη Δευτέρα ο κάθε παίκτης θα βοηθήσει όπως μπορεί και ο Ολυμπιακός θα είναι εκεί!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Μανιάτη:

«Ευχαριστώ τη UNICEF για την πρόσκληση. Ο Ολυμπιακός έχει προχωρήσει σ’ αυτή την συμφωνία όπως γνωρίζουμε εδώ και καιρό. Θέλουμε να ενισχύσουμε και να στείλουμε ένα μήνυμα σ’ όλους. Η Ελλάδα εκτός από χώρα που έχει κρίση είναι και χώρα βοήθειας. Ο Ολυμπιακός δείχνει ότι είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος της χώρας και βρίσκεται στην ελίτ των μεγάλων ευρωπαϊκών κλαμπ. Είναι μεγάλη μου τιμή που φοράω την ερυθρόλευκη φανέλα με το λογότυπο της UNICEF και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε οι παίκτες να βοηθήσουμε σ’ αυτή την προσπάθεια. Και την Δευτέρα στον τηλεμαραθώνιο θα προσφέρει ο καθένας ό,τι μπορεί και ο Ολυμπιακός θα είναι εκεί».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ