2012-04-14 07:50:09
Φωτογραφία για ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΑΚΗ: Έτσι έστησε την εγκληματική οργάνωση και τσέπωνε εκατ. ευρώ!
Διαβάστε στην πρωτότυπη μορφή το πόρισμα - κόλαφος των δύο εισαγγελέων

Τα ψέματα τελείωσαν. Όλοι οι πολίτες δικαιούνται να μάθουν την αλήθεια για το πόρισμα - φωτιά της εισαγγελίας, το οποίο καίει τον Άκη Τσοχατζόπουλο και συνολικά 14 πρόσωπα. Διαβάστε στο planet-greece, πώς γινόταν το πάρτι εκατομμυρίων ευρώ, στις πλάτες των κορόιδων που πλήρωναν τις βίλες του και τα λούσα του, μέσω των εξοπλιστικών προγραμμάτων, που ο ίδιος υπέγραφε, λαμβάνοντας τις μίζες εντολή για το «πάγωμα» των λογαριασμών, καθώς και για αυτούς άλλων τεσσάρων ατόμων που έχουν ήδη συλληφθεί, δόθηκε από την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ελένη Ράϊκου.

Πρόκειται για τον ξάδερφο του Άκη Τσοχατζόπουλου Νίκο Ζήγρα, τη λογίστρια του πρώην υπουργού Ευφροσύνη Λαμπροπούλου (λογίστρια), Γιώργο Σαχπατζίδη (επιχειρηματίας και βασικός μέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ) καθώς και τον εργολάβο Αστέριο Οικονομίδη ο οποίος προφυλακίστηκε χθες με απόφαση του ανακριτή και του εισαγγελέα.

Με βάση την εντολή απαγορεύεται οποιαδήποτε ανάληψη από τους συγκεκριμένους λογαριασμούς ή οποιαδήποτε άλλη κίνηση τους.

Μέσα σε 206 σελίδες ξετυλίγεται η δράση όλης της "εγκληματικής συμμορίας" όπως οι δύο εισαγγελείς την περιγράφουν. Διαβάστε το πιο σημαντικό κομμάτι, αυτό στο οποίο περιγράφεται το πάρτι εκατ. ευρώ που είχε στηθεί από τον Άκη:
tsoxatzopoulos planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ