2013-12-10 11:59:06
Φωτογραφία για Το Tromaktiko και το Athensbars σας πάνε στο VOX για άλλη μια φορά γιατί εκεί η θερμοκρασία χτυπάει ακόμη κόκκινο!
Από την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου ο Πάνος Καλίδης, ο Χρήστος Χολίδης, η Χρύσπα και η Κατερίνα Στικούδη θα ξεσηκώσουν τη σκηνή του VOX!

Ένα «δυνατό» και «νεανικό» σχήμα, μια δοκιμασμένη συνταγή και ένα πρόγραμμα γεμάτο κέφι και γνήσια λαϊκή διασκέδαση υπόσχεται την καλύτερη επιλογή στη νυχτερινή Αθήνα με νύχτες διασκέδασης μέχρι τελικής πτώσης!

Ο Πάνος Καλίδης για 4η συνεχόμενη σεζόν συνεχίζει και φέτος να πρωταγωνιστεί στη σκηνή του VOX. Η αμεσότητα με τον κόσμο σε κάθε του εμφάνιση αποτελεί εγγύηση για μεγάλα κέφια αλλά και τον καθιερωμένο λουλουδοπόλεμο που δεν έχει σταματημό! Η ικανότητά του να ξεσηκώνει και να διασκεδάζει αλλά και οι πρόσφατες μεγάλες του επιτυχίες όπως “Τα καλύτερά μας χρόνια”, “Τρελή Ιδέα” αλλά και τα ήδη αγαπημένα “Παραγνωριστήκαμε”, “Τι γίνεται”, “Μη μου το χαλάς” και “Γεια σου” είναι σίγουρο ότι θα μας απογειώσει χαρίζοντας κέφι, χορό και διασκέδαση για ξεφάντωμα μέχρι το πρωί. Το Tromaktiko και το Athensbars σας πάνε στο απόλυτο νεανικό σχήμα που ξεσηκώνει την νυχτερινή Αθήνα την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου. Αν θέλετε κι εσείς να απολαύσετε από κοντά ένα μοναδικό πρόγραμμα και να διεκδικήσετε 20 διπλές προσκλήσεις με ποτό κάντε like στο facebook του athensbars. Για να το κάνετε αυτό, πατήστε ΕΔΩ
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ