2013-12-12 19:12:04
Φωτογραφία για ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΦΑΣΗΣ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE Ο ΡΟΜΠΕΡΤΟ! (ΡΗΟΤΟ)
Ένας από τους παίκτες του Ολυμπιακού που είχαν εξαιρετική παρουσία κατά τη διάρκεια των ομίλων του Champions League, ήταν ο Ρομπέρτο. Για την ακρίβεια ο Ισπανός τρματοφύλακας ήταν από τους παίκτες-κλειδιά στην πρόκριση των ερυθρόλευκων στους «16» του Champions League.

Με τις κρίσιμες επεμβάσεις του κράτησε την ομάδα του στο κόλπο της πρόκρισης. Μάλιστα, είχε αποκρούσει και δύο πέναλτι, στα ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν και την Άντερλεχτ.

Για όλους αυτούς τους λόγους λοιπόν ξεχώρισε και αυτό το αναγνώρισε η ιστοσελίδα «whoscored.com», καθώς τον συμπεριέλαβε στην καλύτερη ενδεκάδα της φάσης των ομίλων.

Σημαντική ατομική διάκριση για τον Ρομπέρτο, αλλά και για τον Θρύλο αφού αποτελεί σημαντική διάκριση να ξεχωρίζει ένας παίκτης και να συγκαταλέγεται στην κορυφαία ενδεκάδα των «32» του Champions League.

Μαζί με τον Ρομπέρτο στην κορυφαία ενδεκάδα βρίσκονται και οι Ιβάνοβιτς (Τσέλσι), Έβανς (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Πικέ (Μπαρτσελόνα), Σάντρο (Πόρτο), Ρόμπεν (Μπάγερν Μονάχου), Ραούλ Γκαρσία( Ατλέτικο Μαδρίτης), Μπουσκέτς (Μπαρτσελόνα), Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ Μαδρίτης), Ιμπραϊμοβιτς (Παρί Σεν Ζερμέν) και Μέσι (Μπαρτσελόνα).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ