2013-12-15 12:55:05
Φωτογραφία για Ταμήλος: Ρομαντική η ατμόσφαιρα με την αιθαλομίχλη
Το φαινόμενο της αιθαλομίχλης και την οδηγία του υπουργείου Περιβάλλοντος και του υπουργείο Υγείας σχολίασε ο Μιχάλης Ταμήλος, βουλευτής της ΝΔ στη εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου και του Μάνου Νιφλή στον Real FM.

Συγκεκριμένα ο βουλευτής Τρικάλων δήλωσε πως στην περιφέρεια του το φαινόμενο δεν είναι τόσο έντονο και συμπλήρωσε πως δεν πιστεύει πως ο κόσμος θα δώσει σημασία στην οδηγία των υπουργείων να μην ανάβουν τα τζάκια το Σαββατοκύριακο. Την ίδια στιγμή χαρακτήρισε "ρομαντική" την ατμόσφαιρα στα Τρίκαλα.

Παράλληλα, αναφερόμενος στην συνολική εικόνα του υπουργείου Οικονομικών δήλωσε πως δεν έχει καταφέρει να πείσει ακόμα για το έργο του αφού δεν έχει επιτύχει να βρει λύση με την τρόικα προκειμένου να ηρεμήσει ο κόσμος. Ο Μιχάλης Ταμήλος υπογράμμισε πως ο ίδιος δεν φέρει ευθύνη για τις τροπολογίες καθώς δεν γνωρίζει ποιο είναι το σκεπτικό των επιτελείων.

Τέλος, εκτίμησε πως θα πραγματοποιηθούν εκλογές το φθινόπωρο του '14 σε περίπτωση που δεν βρεθεί κοινή αποδεκτή λύση στην επιλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας.
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ