2013-12-17 10:19:08
Φωτογραφία για ΠΡΟΣ... ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΔΥΟ
Εντινγκά και Γιαταμπαρέ δεν έχουν προσφέρει τα αναμενόμενα στον Ολυμπιακό και φέρονται, σύμφωνα με δημοσιεύματα, να βρίσκονται στην κορυφή της λίστας προς... αποχώρηση.

Ο Μίτσελ, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, θα έχει συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη τις προσεχείς ημέρες κι ένα από τα θέματα που θα συζητηθούν, είναι και των παικτών που θα αποχωρήσουν από την ομάδα. Δύο μάλιστα είναι τα ονόματα που εμφανίζονται να βρίσκονται στην κορυφή της σχετικής λίστας και συγκεκριμένα ο Ντέλβιν Εντινγκά και ο Σαμπού Γιαταμπαρέ, σύμφωνα με τον «Γαύρο».

Και στις δύο περιπτώσεις πάντως υπάρχει ένα σημαντικό πρόβλημα κι αυτό είναι ότι αμφότεροι είχαν αγωνιστεί με τις ομάδες τους πριν έρθουν στο Λιμάνι, κάτι που σημαίνει ότι δεν μπορούν να μεταπηδήσουν και σε τρίτη μέσα στην ίδια σεζόν, παρά μόνο να επιστρέψουν στους συλλόγους τους Ο μεν Εντινγκά είναι δανεικός από τη Μονακό, ενώ ο Γιαταμπαρέ κόστισε 2 εκατ. ευρώ για να αποκτηθεί από την Μπαστιά, γεγονός που θεωρητικά δυσκολεύει την άμεση αποχώρησή του.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ