2013-12-27 12:34:08
Φωτογραφία για Ηλεία: Η τελευταία πράξη του δράματος - Το τελευταίο αντίο στον 18χρονο Κώστα που ''έφυγε'' ανήμερα Χριστουγέννων
Το μεσημέρι συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετήσουν τον 18χρονο Κώστα στον Ιερό Ναό Αγίου Τρύφωνος στην Αμαλιάδα.

Το άτυχο παιδί έφυγε από την ζωή, λίγο καιρό πριν ξεκινήσει τις σπουδές του, σε τροχαίο το βράδυ των Χριστουγέννων στην Εθνική Οδό Πύργου - Πατρών, στο ύψος των Χανακίων, γεμίζοντας θλίψη την οικογένεια του και τους φίλους του. Ιδιαίτερα στην περιοχή της Αμαλιάδας, όπου έμενε, οι φίλοι του δεν μπορούν να πιστέψουν την τραγική είδηση για τον αγαπημένο τους συμμαθητή.

Το δυστύχημα που βύθισε στο πένθος την περιοχή

Το τραγικό δυστύχημα συνέβη λίγο μετά τις 23.30 το βράδυ των Χριστουγέννων στην Ε.Ο. Πατρών – Πύργου στο τμήμα ανάμεσα στις διασταυρώσεις Χόχολη και Βυτινεϊκων (Οινοποιητική ΕΑΣ).

Σύμφωνα με το ilialive.gr, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 18χρονος με κατεύθυνση προς τον Πύργο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες βγήκε από την πορεία του, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, πέρασε πάνω από το διαχωριστικό κράσπεδο της βοηθητικής οδού και καρφώθηκε με σφοδρότητα πάνω σε μεταλλικό κουτί όπου βρισκόταν ρυθμιστής του συστήματος ηλεκτροφωτισμού της Εθνικής Οδού.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ Ο... ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ Ο... ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ!
Η αλήθεια που σκοτώνει
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η αλήθεια που σκοτώνει
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ