2014-01-07 11:32:54
Φωτογραφία για Με «εντολή Μαξίμου» ο Άδωνις κατά Καμμένου... Tις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν κι άλλα…. !!!!
Σε πλήρη ευθυγράμμιση με τη γραμμή του Μεγάρου Μαξίμου βρίσκεται η σκληρή επίθεση του Άδωνι Γεωργιάδη εναντίον του Πάνου Καμμένου.

Ο Υπουργός Υγείας έχει αναλάβει, επί προσωπικού, την προσπάθεια αποδόμησης του Προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων που αποτελεί κεντρική επιλογή της Νέας Δημοκρατίας, σε μία προσπάθεια επαναπατρισμού δεξιών ψηφοφόρων που στις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις στήριξαν τους ΑΝΕΛ. Στο επίκεντρο βρίσκεται η ηθική πλευρά της πολιτικής παρουσίας Καμμένου, προκειμένου να ακυρωθεί το αντισυστημικό προφίλ που επεδίωξε να δημιουργήσει ο, κατά τα λοιπά, επί μακρόν πρώην βουλευτής της ΝΔ. Άλλωστε και ο κ. Καμμένος προσφέρεται για επιθέσεις.

Μία με τον «Ηλιάτορα» το σκάφος που εμφανίζονταν ιδιοκτησίας off shore, μία με τις αποδράσεις του στις Άλπεις ενώ η Βουλή λειτουργούσε και ψήφιζε πλειστηριασμούς και φόρο ακινήτων και, τώρα, με την επιδότηση για τα τουριστικά καταλύματα της πεθεράς του στην Ικαρία. Και όπως πληροφορείται ο Neo, τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν κι άλλα….

matrix24.gr 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ