2012-04-16 17:29:42
Φωτογραφία για Οι κοπέλες έκαναν στριπτίζ και χόρευαν γυμνές
Στα πάρτι που οργανώνονταν στην βίλα του ιτακού πρώην πρωθυπουργού Σίλβιο Μπερλουσκόνι, γνωστά ως «μπούγκα μπούγκα» αναφέρθηκε στην κατάθεση της, ενώπιον του δικαστηρίου του Μιλάνου, η μαροκινή χορεύτρια Ιμάν Φαντίλ.

Η 27χρονη σύμφωνα με  τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, το 2010  συμμετείχε σε σειρά δείπνων, στην βίλα του Άρκορε, ενώ, τον περασμένο Αύγουστο είχε παρουσιαστεί, με δική της πρωτοβουλία, στην εισαγγελία της ιταλικής συμπρωτεύουσας, για να διηγηθεί την προσωπική της εμπειρία, από τις βραδιές αυτές.

Η κατάθεσή της, προκάλεσε  το έντονο ενδιαφέρον των ιταλικών και διεθνών μέσων ενημέρωσης.

«Σε μια από τις βραδιές, η περιφερειακή σύμβουλος Νικόλ Μινέττι παρουσιάστηκε ντυμένη καλόγρια, με  ένδυμα από μαύρο ύφασμα και άσπρο κάλυμμα  στο κεφάλι. Είχε φορέσει και έναν  μεγάλο σταυρό. Χόρεψε με τρόπο που θύμιζε το έργο Sister Act, και στην συνέχεια γδύθηκε, συνεχίζοντας να χορεύει λαπ ντανς. Κάποιες κοπέλες, δεν φορούσαν εσώρουχα», κατέθεσε η Φαντίλ.

Σε σχέση με μια άλλη φάση του «πάρτι», η Φαντίλ πρόσθεσε: «Μια άλλη καλεσμένη, η Ίρις Μπεράρντι, φόρεσε μια φανέλα του παίκτη της Μίλαν Ροναλντίνιο, και χόρεψε με μεγάλη δεξιοτεχνία λαπ ντανς. Στην συνέχεια, έβγαλε την φανέλα και μία μάσκα που φορούσε, γδύθηκε, δηλαδή, και κράτησε μόνο ένα εσώρουχο στρίγκ στην ίδια απόχρωση του δέρματος της».

Στην κατάθεσή της, η μαροκινή χορεύτρια, υπογράμμισε ότι «κατάλαβε ότι όσες κοπέλες έμεναν και μετά την γιορτή στην βίλα, εξασφάλιζαν μεγαλύτερα ποσά».

Ο Μπερλουσκόνι, έως σήμερα υποστηρίζει ότι «οι γιορτές του ήταν απλά δείπνα, χωρίς καμία πονηρή παρεκτροπή». 24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ