2014-01-13 10:02:05
Φωτογραφία για Πάτρα: Μάννα τεσσάρων ανηλίκων λιποθύμησε από την πείνα
Σκηνές βγαλμένες από ταινία που παρέπεμπε σε ημέρες της κατοχής, έζησαν την περασμένη Παρασκευή δεκάδες πολίτες στην περιοχή των Δεμενίκων της Πάτρας, όταν έντρομοι είδαν μια... γυναίκα να λιποθυμά μπροστά στα μάτια τους.

Αμέσως κάλεσαν το ΕΚΑΒ, το οποίο την παρέλαβε και τη μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διέγνωσαν ότι πάσχει από ασιτία, ενώ λόγω της ελλιπούς διατροφής εμφάνιζε στένωση στομάχου.

Η γυναίκα – μητέρα τεσσάρων ανηλίκων παιδιών – λιποθύμησε την ώρα που βρισκόταν λίγα μέτρα πριν παραλάβει δωρεάν τρόφιμα από το πνευματικό κέντρο των Δεμενίκων το οποίο κάθε εβδομάδα κάνει διανομή αγαθών σε αναξιοπαθούντες.

Να σημειωθεί πως λόγω της κακής έως ανύπαρκτης διατροφής της , οι γιατροί διαπίστωσαν που η γυναίκα έχει πρόβλημα και με την καρδιά της. Η μητέρα των τεσσάρων ανηλίκων παιδιών παρέμεινε στο νοσοκομείο για βραχεία νοσηλεία επί δέκα ώρες και στη συνέχεια πήρε εξιτήριο, αλλά εκ μέρους των υπευθύνων του Πνευματικού Κέντρου των Δεμενίκων εκφράζονται φόβοι, τόσο για την κατάστασης υγείας της ίδιας όσο και για την κατάσταση των τεσσάρων μικρών παιδιών της.

patrastimes.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ