2014-01-21 08:48:52
Φωτογραφία για Μήνυμα αναγνώστριας: Σε ποια θρησκεία ακριβώς αναφέρεται ο Σίμος Κεδίκογλου και τα βάζει με τον Τσίπρα;
Ως μια απλή πολίτης αυτής της χώρας, θέλησα να γράψω τις σκέψεις μου και τις απορίες μου μέσα από αυτό το blog σε ότι αφορά το θέμα της θρησκείας που έφερε στο προσκήνιο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου. Να πω εξαρχής ότι δεν υποστηρίζω κανένα εκ των 2 κομμάτων και γενικότερα δεν έχω βρει κανένα κόμμα που να με εκφράζει αν και αυτό είναι άσχετο του θέματος.Απλά να είμαι ξεκάθαρη ήθελα, γιατί στην προκειμένη υποστηρίζω κάποιον.

Προσωπικά,ναι,είμαι Χριστιανή Ορθόδοξη,ναι,πιστεύω σε αυτή την Θρησκεία και ναι πιστεύω στον Θεό, αλλά δεν μου αρέσει καθόλου η επίθεση στους άθρησκους ή Άθεους ή ακολουθητές άλλων θρησκειών. Ο κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να πιστεύει όπου μα όπου κι αν θέλει,αρκεί να είναι πάνω απ'όλα άνθρωπος με όλη την σημασία της λέξης αυτής.Αυτό μου το έμαθε και η οικογένεια μου,αλλά και ο ιερέας της ενορίας μου και αυτό έχω καταλάβει από τα όσα έχω διαβάσει μέσω της Καινής και Παλαιάς Διαθήκης.Εκτός αυτού,όλοι οι άνθρωποι είμαστε διαφορετικοί και πάντα θα είμαστε. Αν δεν βλάπτουμε κανέναν εξαιτίας των πιστεύω μας,τότε θεωρώ ότι δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος για διαμάχες.


Και εδώ,θέλω να θέσω μερικά ερωτήματα στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Σίμο Κεδίκογλου,αν και θα μείνουν σίγουρα αναπάντητα.

Κε Κεδίκογλου, πως ακριβώς σας ήρθε να φέρεται στην επιφάνει το θέμα του σε τι και που ακριβώς πιστεύει ο κος Τσίπρας;

Θεωρείτε τον εαυτό σας και την κυβέρνηση Χριστιανούς Ορθόδοξους;Και αν ναι,τι ακριβώς εννοείτε λέγοντας ότι είστε Χριστιανοί Ορθόδοξοι;

Δηλαδή θέλω να πω....καταργήσατε τις Κυριακές μας και από αργία και μέρα Εκκλησίας για τους Χριστιανούς Ορθόδοξους,αντί να μας βοηθήσετε να πάμε στην Εκκλησία,μας στέλνετε για δουλειά.Και σαν να μην έφτανε αυτό,μας στέλνετε για δουλειά και την Κυριακή των Βαΐων, που αφού δηλώνετε Χριστιανοί Ορθόδοξοι,θα έπρεπε να ξέρετε τι σημαίνει αυτή η μέρα για μας.

Και τώρα ξαφνικά σας ήρθε να μας θυμήσετε σε τι πιστεύει ο κος Τσίπρας;

Καθόλου δε με ενδιαφέρει σας πληροφορώ και δε νομίζω ότι ενδιαφέρει τον λαό που και σε τι πιστεύει ο κος Τσίπρας και ο κάθε Τσίπρας.

Με ενδιαφέρουν μόνο οι πράξεις και όχι τα πιστεύω και το ανέφερα και εξαρχής αυτό.

Και η δική σας πράξη του να εκμεταλευτείτε και να θέσετε ένα τέτοιο θέμα την δεδομένη χρονική στιγμή είναι λίγο εώς πολύ άκυρη,όπως ήσασταν και θα είστε πάντα.

Δεν είναι δυνατόν να χρησιμοποιείτε την Θρησκεία κατά αυτόν τον τρόπο.Και αυτό αποδεικνύει περίτρανα ότι είστε Χριστιανός Ορθόδοξος μόνο στα λόγια και απλά ένας ακόμα εκμεταλευτής Αυτής.

Αναγνώστρια
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ