2014-02-05 11:29:11
Φωτογραφία για Το σχέδιο του Γιαννακόπουλου για την ΠΑΕ
Ενθουσιασμό στις τάξεις των οπαδών του Παναθηναϊκού έχει φέρει η δέσμευση του Δημήτρη Γιαννακόπουλο πως θα συνδράμει οικονομικά στην ΠΑΕ.

Από χθες η SportDay είχε γράφει πως ο πρόεδρος της ΚΑΕ σκοπεύει να εμπλακεί με το ποδοσφαιρικό τμήμα, ακόμη κι αν οι απαντήσεις που περιμένει από τους Κινέζους που εξέφρασαν ενδιαφέρον να επενδύσουν δεν είναι θετικές.

Μάλιστα, προτίθεται να βοηθήσει με ένα νορμάλ ποσό κι όχι μεγάλο, ενώ έγινε γνωστό ότι αυτό μπορεί να συμβεί χωρίς να αποκτήσει μετοχές του συλλόγου.

Σήμερα η SportDay αναφέρει πως το καλοκαίρι ο Γιαννακόπουλος αναμένεται να ρίξει περίπου 5 με 10 εκατ. ευρώ στην ΠΑΕ.

Αυτό, όμως θα γίνει με μία προϋπόθεση: να χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για τα νέα έξοδα και όχι για την κάλυψη των χρεών των προηγούμενων ετών. Δηλαδή, θα αφήσει τους διακανονισμούς στον Γιάννη Αλαφούζο, τον οποίο στηρίζει και τάσσεται στο πλευρό του.

Από εκεί και πέρα, το δημοσίευμα της εφημερίδας γίνεται λόγος πως ο πρόεδρος της «πράσινης» ΚΑΕ μπορεί να βάλει (χωρίς να το διαφημίσει) ένα μικρό ποσό για να εξασφαλιστεί η αδειοδότηση, αφού η συμμετοχή της ομάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις δεν γίνεται χωρίς να έχει εξασφαλιστεί η άδεια από την UEFA. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ