2014-02-07 16:30:04
Φωτογραφία για Στην Γκουανζού ο Ντιαμάντι
Ο ταλαντούχος, πρώην πλέον, επιθετικός μέσος της Μπολόνια, Αλεσάντρο Ντιαμάντι, συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Γκουανζού Εβεργκράντε, πρωταθλήτρια ομάδα της χώρας του μεταξιού.

Ο 30χρονος άσσος πολιορκείτο εδώ και πολύ καιρό από τους Κινέζους, ώστε να ενταχθεί στο ρόστερ τους ήδη από τον Ιανουάριο, αλλά η Μπολόνια είχε απορρίψει την αρχική πρόταση. Σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου, Αλμπάνο Γκουαράλντι, ο ίδιος ο παίκτης πίεζε επίσης τους "ροσομπλού" να αποχωρήσει από την ομάδα.

Προπονητής της Γκουανζού είναι ο Μαρσέλο Λίπι, με τον Ιταλό τεχνικό να επιθυμεί διακαώς τον Ιταλό διεθνή, ενώ σύμφωνα με τα ιταλικά ειδησιογραφικά μέσα το κόστος της μεταγραφής ανήλθε στα 9.000.000 ευρώ. Ο παίκτης υπέγραψε τριετές συμβόλαιο, το οποίο θα του αποφέρει συνολικά 6,9 εκατομμύρια ευρώ.

Ο τέως αρχηγός της ομάδας έχει ήδη ενημερώσει για την αποχώρησή του τους συμπαίκτες και τον προπονητή του, Νταβίντε Μπαλαρντίνι, ο οποίος έχει βρει τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Βραζιλιάνου Ίμπσον, γνωστού για τη θητεία του σε Πόρτο και Σπαρτάκ Μόσχας.

Η χειμερινή μεταγραφική περίοδος στην Κίνα εκπνέει στις 28 Φεβρουαρίου, οπότε ο Ντιαμάντι θα έχει θεωρητικά τη δυνατότητα να αγωνισθεί σε τρία ακόμα παιχνίδια με τη φανέλα της Μπολόνια.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ