2014-02-08 18:00:22
Φωτογραφία για 2ο Συνέδριο Αεροπορικής Ισχύος
Την Πέμπτη 6 και την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014, πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο της Σχολής Ικάρων, στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας, στο Τατόι, το 2ο Συνέδριο Αεροπορικής Ισχύος.

Το συνέδριο διοργανώθηκε από το Κέντρο Αεροπορικής Τακτικής (ΚΕΑΤ), υπό την αιγίδα του Αρχηγείου Τακτικής Αεροπορίας (ΑΤΑ) και σκοπός του ήταν ο προβληματισμός, η ανταλλαγή απόψεων καθώς και η άντληση - εκμετάλλευση καινοτόμων ιδεών και λύσεων, που μέσα στο σημερινό στρατηγικό και οικονομικό περιβάλλον θα αναβαθμίσουν περαιτέρω την επιχειρησιακή ικανότητα - ετοιμότητα της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ).

Την έναρξη των εργασιών κήρυξε ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Αθανάσιος Δαβάκης, χαιρετισμό απηύθυναν ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχος (Ι) Ευάγγελος Τουρνάς, ο Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας, Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Βαΐτσης και ο Διοικητής του ΚΕΑΤ, Σμήναρχος (Ι) Αθανάσιος Σταθιάς, ενώ ομιλητές ήταν πανεπιστημιακοί και στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.


Το συνέδριο παρακολούθησαν, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, o Διευθυντής της Διεύθυνσης Αεροπορίας Στρατού, Υποστράτηγος Βασίλειος Δήμος, ως εκπρόσωπος του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού, ο Αρχηγός Στόλου, Αντιναύαρχος Παναγιώτης Λίτσας ΠΝ, ως εκπρόσωπος του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, Ανώτατοι Αξιωματικοί και προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, επίτιμοι Αρχηγοί ΓΕΑ και ΑΤΑ, καθώς και Απόστρατοι Αξιωματικοί της ΠΑ.

Σμήναρχος (Ι) Αλέξανδρος Μαρίνος

Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΑ

Ομιλία Αρχηγού ΓΕΑ

 

 

 

 ΠΗΓΗ: http://www.haf.gr/el/news.asp?id=8488
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ