2014-02-11 12:40:26
Φωτογραφία για ΣΕΡΜΑΝΤΙΝΙ : ΙΣΩΣ ΑΝ ΜΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΖΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ...
Σε δηλώσεις του στην Ισπανία ο Σερμαντίνι δήλωσε πως θα σκεφτόταν το ενδεχόμενο να επιστρέψει στον Ολυμπιακό στο ενδεχόμενο που θα έπαιζε περισσότερο, σε σχέση με τον χρόνο που είχε πέρσι, ενώ είναι ικανοποιημένος στη Σαραγόσα.

Ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με δημοσιεύματα, κοιτάζει την αγορά για "ψηλό", καθώς ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν έχει μείνει απόλυτα ευχαριστημένος από την παρουσία του Μίρζα Μπέγκιτς, και μία από τις περιπτώσεις που εξετάζονται είναι και ο πρώην ερυθρόλευκος σέντερ, Γιόργκι Σερμαντίνι.

Ο υψηλόσωμος Γεωργιανός σέντερ, ο οποίος πραγματοποιεί καλή σεζόν στο ισπανικό πρωτάθλημα με τη Σαραγόσα, όντας από τους βασικούς παίκτες της ομάδας, ρωτήθηκε από Ισπανούς δημοσιογράφους για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού.

Ο Γεωργιανός σέντερ απάντησε τα εξής: "Για εμένα τώρα είναι σημαντικό να έχω αρκετό χρόνο συμμετοχής και τον έχω στη Σαραγόσα. Δεν ξέρω αν θα επέστρεφα στον Ολυμπιακό. Ίσως να το σκεφτόμουν αν με θέλουν ώστε να παίζω περισσότερο. Θέλω να ξεκαθαρίσω όμως πως προτεραιότητα μου είναι να συνεχίσω εδώ, στην Σαραγόσα. Δεν ξέρεις όμως πως μπορούν να εξελιχθούν τα πράγματα στο μέλλον".


Και συνέχισε λέγοντας: "Κανένας από τον Ολυμπιακό δεν έχει επικοινωνήσει με μένα ή με τον μάνατζερ μου. Δεν γνωρίζω τίποτα για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Δεν είναι και η δουλειά μου αυτή άλλωστε. Αυτό αφορά τον ατζέντη του και την ομάδα μου με την οποία έχω συμβόλαιο. Δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον, αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι τώρα είμαι παίκτης της Σαραγόσα".

Το ισπανικό δημοσίευμα, πέρα από τις δηλώσεις του Γιόργκι Σερμαντίνι που φιλοξενεί, αναφέρει πως ο Γεωργιανός σέντερ αισθάνεται ευτυχισμένος στην ισπανική πόλη, όντας επίσης ιδιαίτερα ικανοποιημένος με τον ρόλο που έχει στην Σαραγόσα, έχοντας εξαιρετική συνεργασία με τους ανθρώπους της ομάδας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ