2012-04-18 12:50:04
Φωτογραφία για Γαλάζια ψηφοδέλτια με «παρελθόν»
Σε τεντωμένο σχοινί επιχειρεί να ισορροπήσει ο Αντώνης Σαμαράς, κάτι που γίνεται σαφές από τα ονόματα των υποψήφιων βουλευτών της Ν.Δ. που δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Το ενδιαφέρον εστιάζεται στη συμμετοχή στελεχών όπως ο Γιώργος Συμπιλίδης, ο οποίος είχε διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στα γεγονότα της περιόδου 1990-1993 που οδήγησαν στην πτώση της κυβέρνησης Μητσοτάκη, του Πέτρου Δούκα, του Ευάγγελου Μπασιάκου και του Σάββα Τσιτουρίδη, οι οποίοι είχαν αποκλειστεί από τον Κώστα Καραμανλή το 2009.

Στο επιτελείο του κ. Σαμαρά πάντως εκτιμούν ότι πλησιάζοντας προς τις κάλπες οι αντιδράσεις θα περιοριστούν, αλλά οι ενστάσεις δεν αποκλείεται να ενταθούν λόγω των εξελίξεων που υπάρχουν στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου.

Από τα ψηφοδέλτια απουσιάζει το όνομα της Ελίζας Βόζεμπεργκ, για την οποία λέγεται ότι στο παρά πέντε δεν επήλθε συμφωνία με τη Λ. Συγγρού.

Αντιθέτως επέστρεψε ο Γιώργος Βλάχος, ο οποίος θα είναι και πάλι υποψήφιος στην περιφέρεια Αττικής και συμφώνησε με τον Αντώνη Σαμαρά μόλις την περασμένη Πέμπτη.


Οι αντιδράσεις που εκδηλώθηκαν για συγκεκριμένες υποψηφιότητες σε Κεφαλοννιά και Καρδίτσα για τους κυρίους Παπαδάτο και Παππά είχαν ως αποτέλεσμα να υπάρξουν καραμπόλες.

Θύματα ήταν τόσο ο κ. Παπάς για τον οποίο έθεσαν "βέτο" οι Γ. Αναγνωστόπουλος και Π. Σιούφας όσο και ο υφυπουργός Τουρισμού Πέτρος Αλιβιζάτος ο οποίος με επιστολή του ξεκαθάρισε ότι δεν τον ενδιαφέρει να είναι υποψήφιος.

Οι κκ. Ζαγορίτης και Δασκαλάκης θα μετέχουν στην επιτροπή υπό τον Β. Μεϊμαράκη ενώ ο Ε. Αντώναρος και ο Π. Λειβαδάς που θεωρούνται ότι ανήκουν στο καραμανλικό μπλοκ θα είναι υποψήφιοι στη Β’ Αθηνών και την περιφέρεια Αττικής αντίστοιχα.

Την Πέμπτη θα δοθεί στη δημοσιότητα το οικονομικό πρόγραμμα της Ν.Δ. το λεγόμενο ΖάππειοΙΙΙ με τους συνεργάτες του κ. Σαμαρά να μιλούν για πανικό του ΠΑΣΟΚ και να εκφράζουν τη βεβαιότητα ότι θα ανοίξει ο δρόμος για την αυτοδυναμία.
karfitsa.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ