2014-02-13 14:19:51
Φωτογραφία για «Δε θα κατέβω υποψήφιος στις ευρωεκλογές»
Τατσόπουλος: Με ενδιαφέρει η εθνική Βουλή

Απέκλεισε το ενδεχόμενο να θέσει κατέβει ως υποψήφιος για τις ευρωεκλογές ο ανεξάρτητος βουλευτής, Πέτρος Τατσόπουλος, ο οποίος σε δηλώσεις του στον σταθμό Βήμα FM επισήμανε ότι τον ενδιαφέρει η εθνική Βουλή και «εκεί θα παραμείνω».

Ερωτηθείς για την Κίνηση των «58» σημείωσε ότι το εγχείρημά τους σε επίπεδο φιλοδοξιών έχει αποτύχει, από τη στιγμή που η Δημοκρατική Αριστερά «έκοψε κάθε είδους σχέση» και ευχήθηκε να αλλάξει στάση πριν τις ευρωεκλογές, καθώς όπως ανέφερε «μακάρι να συμβεί πριν τις ευρωεκλογές, διότι φοβάμαι ότι μετά τις ευρωεκλογές θα έρθει η συντριβή που εικάζω -και όχι μόνο εγώ- ότι θα επέλθει στις ευρωεκλογές. Αλλά όσο η ΔΗΜΑΡ δεν αλλάζει στάση, λίγη σημασία έχει αν οι 58 θα τα βρουν με το ΠΑΣΟΚ».

Πρόσθεσε ακόμη ότι το «αν θα φτιαχτεί ένα ΠΑΣΟΚ plus που δεν θα είναι ενταγμένο στο ΠΑΣΟΚ, λίγο ενδιαφέρει τον κόσμο.


Το να ενώσουμε την Κεντροαριστερά, αν δεν την ενώσουμε, δεν μας ενδιαφέρει αν θα τα βρούμε με το ΠΑΣΟΚ ή όχι. Μικρή σημασία έχει. Δυστυχώς ή ευτυχώς, η ΔΗΜΑΡ ήταν ένας από τους βασικούς πυλώνες της Κεντροαριστεράς και δεν μπορείς να τον αφαιρέσεις. Είναι μεγάλη η ζημιά», επισήμανε.

Κληθείς να σχολιάσει τις αλλαγές που αποφασίστηκαν για τις ευρωεκλογές και την εκλογή των ευρωβουλευτών με σταυρό και όχι με λίστα, ο κ. Τατσόπουλος τόνισε πως είναι εξαρχής υπέρ του σταυρού και ας έχει πολλά μειονεκτήματα.

Μάλιστα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «ξέρω ότι δεν το έκαναν από την καλή τους καρδιά (…) Προφανώς το έκαναν διότι τους είπαν οι επικοινωνιολόγοι τους ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει αναγνωρίσιμα πρόσωπα – εξ ου και η μία, ενιαία περιφέρεια σε όλη την Ελλάδα. Και τους είπαν ότι άμα κατεβείτε με ένα ψηφοδέλτιο, με φίρμες, μάλλον θα υστερεί ο ΣΥΡΙΖΑ εκεί και επειδή υπάρχει το είδος πλέον του ψηφοφόρου-τηλεθεατή, θα είναι πιο καλά για τις φίρμες», σημείωσε.
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ