2014-02-14 20:40:16
Φωτογραφία για Η ΜΙΣΗ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
Δεκατέσσερις πολίστριες βρίσκονται στις κλήσεις του Γιώργου Μορφέση, για το παιχνίδι της Εθνικής γυναικών με την Ιταλία, στην Ιμπέρια την Τρίτη, ενώ τν Κυριακή θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση των διεθνών.

Τις κλήσεις για την αναμέτρηση της Εθνικής γυναικών με την Ιταλία γνωστοποίησε ο Γιώργος Μορφέσης, με δεκατέσσερις παίκτριες να συμπεριλαμβάνονται.

Την Κυριακή η πρώτη συγκέντρωση των διεθνών στο προπονητικό κέντρο του Αγίου Κοσμά, ενώ τη Δευτέρα η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει για την Ιταλία.

Το παιχνίδι θα γίνει την Τρίτη στην Ιμπέρια, στο πλαίσιο της διοργάνωσης του World League, με την Εθνική να έχει ηττηθεί στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στον Πειραιά.

Από την Αθήνα θα φύγουν οι δώδεκα από τις δεκατέσσερις πολίστριες που βρίσκονται στις κλήσεις, με την Ηλέκτρα Ψούνη, η οποία αγωνίζεται στη Γαλλία, να ταξιδεύει κατευθείαν για Ιταλία.

Η αποστολή της Εθνικής γυναικών στο πόλο:

Έλενα Κούβδου, Βασιλική Διαμαντοπούλου, Ιωάννα Χυδηριώτη, Αντιγόνη Ρουμπέση, Σταματίνα Κοντογιάννη, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Ελένη Ξενάκη (Βουλιαγμένη), Χρυσή Διαμαντοπούλου, Μαρία Σώρα, Άλκηστη Αβραμίδου, Μικαέλα Καλογεράκου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Ελευθερία Πλευρίτου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη (Ολυμπιακού).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ