2014-02-17 17:15:08
Φωτογραφία για Στη Nova οι πρώτοι αγώνες για την φάση των «16» του Champions League
To Champions League επιστρέφει στην αγωνιστική δράση και τα κανάλια Novasports ετοιμάζονται για την κάλυψη των αγώνων της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης! 

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά και σε εικόνα και ήχο High Definition, την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου στις 21:45 τους αγώνες Μάντσεστερ Σίτι – Μπαρτσελόνα και Λεβερκούζεν – Παρί Σεν Ζερμέν και την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου στις 21:45 το παιχνίδι Μίλαν – Ατλέτικο Μαδρίτης, στις πρώτες αναμετρήσεις των ομάδων για την φάση των «16» του Champions League.

Την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα παρακολουθήσουν μέσω των Novasports 2 & Novasports 2 HD την «τιτανομαχία» Μάντσεστερ Σίτι – Μπαρτσελόνα που θα διεξαχθεί στο «Etihad Staduim» και θα περιγράψει ο απεσταλμένος των αθλητικών καναλιών της Nova, Χρήστος Σωτηρακόπουλος
. Δύο από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Ευρώπης, οι οποίες διεκδικούν και τον τίτλο του πρωταθλητή σε Αγγλία και Ισπανία αντίστοιχα, υπόσχονται μοναδικό θέαμα στους φίλους του ποδοσφαίρου. Την ίδια ημέρα στη Γερμανία η Λεβερκούζεν θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Γαλλίας Παρί Σεν Ζερμέν, σ’ ένα ιδιαίτερα αμφίρροπο παιχνίδι που θα μεταδοθεί από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD, σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη. Την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, μέσω των Novasports 2 & Novasports 2 HD και σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Μίλαν. Οι «ροχιμπλάνκος» του Ντιέγκο Σιμεόνε απέναντι στους «ροσονέρι» θα τα δώσουν όλα για ένα θετικό αποτέλεσμα εν όψει της ρεβάνς στην Ιταλία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των καναλιών Novasports περιλαμβάνει τις εξής μεταδόσεις:

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου

21:45 Μάντσεστερ Σίτι - Μπαρτσελόνα, Novasports 2 & Novasports 2 HD σε περιγραφή του Χρήστου Σωτηρακόπουλου και audio από το Novasports.gr

21:45 Λεβερκούζεν – Παρί Σεν Ζερμέν, Novasports 1 & Novasports 1 HD σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου

21:45 Μίλαν – Ατλέτικο Μαδρίτης, Novasports 2 & Novasports 2 HD σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου

Ο αγώνας Άρσεναλ - Μπάγερν θα μεταδοθεί μόνο σε μαγνητοσκόπηση την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου από τα Novasports 2 & Novasports 2 HD, σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου.

Αμέσως μετά το τέλος των αναμετρήσεων, την Τρίτη 18/2 και την Τετάρτη 19/2, οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν άμεσα και έγκαιρα όλα τα στιγμιότυπα στην εκπομπή «Champions Live» από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD με τον Γιώργο Λιώρη και τον Αντώνη Καρπετόπουλο, αλλά και το σχόλιο για τους αγώνες από την έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα των αθλητικών καναλιών της Nova.

Επίσης, οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα www.Novasports.gr και θα έχουν την ευκαιρία να δουν μέσα από το link http://www.novasports.gr/TvGuideMatches.aspx?a_id=273599 το αναλυτικό πρόγραμμα των μεταδόσεων και την online ενημέρωση των αγώνων της φάσης των «16» των ομίλων του Champions League.
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ