2014-02-23 10:32:24
Φωτογραφία για Χρυσή Αυγή - Η απόπειρα δολοφονίας και τα τάγματα... Συνομιλίες που σοκάρουν ...!!!
Σοκάρουν όσα καταθέτει ενόρκως στις Αρχές μάρτυρας που υπήρξε στο παρελθόν μέλος της Χρυσής Αυγής αλλά αποχώρησε οικειοθελώς. 

 

Σύμφωνα με ...την εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής», ο Γ.Μ. δέχθηκε τρεις φορές δολοφονική επίθεση από τους πρώην «συναγωνιστές» του, επειδή τόλμησε να τους … εγκαταλείψει.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, την οποία αποκαλύπτει η εφημερίδα, στις 5 Ιουλίου 2013 μια αντιφασιστική οργάνωση στην Καλλιθέα (antifa Kalithea) διοργάνωνε συναυλία. Πενήντα αντιφασίστες είχαν βρεθεί στο χώρο και διασκέδαζαν, όταν δέχθηκαν επίθεση από ομάδα τριάντα ατόμων. Φορούσαν τις μαύρες μπλούζες της Χρυσής Αυγής και κρατούσαν ρόπαλα στα χέρια και ελληνικές σημαίες. Το θύμα προσπάθησε να απομακρυνθεί αλλά δεν τα κατάφερε.

Σύμφωνα με την μαρτυρία του, σκόνταψε και έπεσε στο οδόστρωμα και καθώς ήταν ξαπλωμένος στο έδαφος δέχθηκε τη δολοφονική επίθεση
. Άγνωστος τον μαχαίρωσε τρεις φορές και τον άφησε αιμόφυρτο στο οδόστρωμα. Ωστόσο, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά. Όπως καταγγέλλει, υπήρξε μέλος της Χρυσής Αυγής το διάστημα 1998-2000. «Συγκεκριμένα, ήμουν γραμμένος στην Τοπική Οργάνωση της Αθήνας. Απ’ όταν διαγράφηκα από κόμμα οικειοθελώς, στην περιοχή Καλλιθέα όπου διαμένω, έχω βρει σε κολόνες, αφίσες με τη φωτογραφία μου, οι οποίες «αναγράφουν το σύνθημα “πρώην μέλος, προδότης, ψάξτε τον, τσακίστε τον”. Αποτέλεσμα αυτών ήταν οι δύο επιθέσεις που έχω δεχθεί», καταθέτει.

Συνομιλίες που σοκάρουν

Η παραδοχή συμμετοχής τους σε εγκληματικές ενέργειες αποκαλύπτεται περίτρανα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, μέσα από διαλόγους και αποσπάσματα ομιλιών του αρχηγού της ΧΑ, των βουλευτών και των μελών της.

Σύμφωνα με το «Έθνος», ο Νίκος Μιχαλολιάκος έχει καταγραφεί σε δεκάδες βίντεο που βρέθηκαν σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές να λέει, μεταξύ άλλων:

- «Ο λαός ή ο ψηφοφόρος είναι άτιμο πράγμα και δεν θα το σεβαστούμε ποτέ».

- «Εμείς πιστεύουμε στην πατρίδα και όχι στη δημοκρατία. Αν είναι να σωθεί η πατρίδα ας πάει στον δ… η δημοκρατία».

- «Κι αν χρειαστεί θα λερώσουμε τα χέρια μας. Και ας μας πουν ρατσιστές ή ό,τι άλλο θέλουν. Δεν μας ενδιαφέρει. Και αν υπάρχει δίκαιο (σ.σ. αναφερόμενος σε Έλληνα εκδότη) αυτός θα γίνει σαπούνι. Αυτός και τα εβραιόπουλα. Μη λογαριάζετε εσείς οι απλοί άνθρωποι αν σας πουν φασίστες, αν σας πουν ναζιστές».

Καταπέλτης είναι το πόρισμα τω ν ειδικών ανακριτριών για τον αρχηγό, τους βουλευτές, και τα στελέχη της Χρυσής Αυγής, καθώς αποκαλύπτεται ότι είχαν στην κατοχή τους παράνομα πυροβόλα όπλα και πυρομαχικά. Σύμφωνα πάντα με το «Έθνος, από την έρευνα που πραγματοποίησε η αστυνομία στο σπίτι του Νίκου Μιχαλολιάκου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν λειτουργικά πυροβόλα όπλα τα οποία κατείχε χωρίς άδεια.

Όταν συνελήφθη ο Ηλίας Κασιδιάρης οι αστυνομικοί κατέσχεσαν ένα πιστόλι τύπου GLOCK και 50 σφαίρες για το οποίο είχε νόμιμη άδεια, αλλά και ένα πυροβόλο όπλο χωρίς άδεια. Εντοπίστηκε ένα λειόκαννο επαναληπτικό όπλο με πτυσσόμενο κοντάκιο και χωρητικότητας επτά κυνηγετικών φυσιγγίων αλλά λόγω του ότι έχει τροποποιηθεί χαρακτηρίζεται ως όπλο, σύμφωνα με τα εγκληματολογικά εργαστήρια. Βρέθηκε, επίσης, μια επαναληπτική καραμπίνα μάρκας Winchester για την οποία έχει άδεια ο πατέρας του.

Ένα 9αρι ναζιστικό LUGER είχε επιλέξει να έχει στο σπίτι του ο Στάθης Μπούκουρας, αλλά χωρίς άδεια. Ο βουλευτής Κορινθίας είχε μετατρέψει την καραμπίνα σε κανονικό όπλο και της είχε προσθέσει διόπτρα με λέιζερ. 

 

Από nonews-NEWS
communenews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ