2014-02-26 22:38:06
Φωτογραφία για Παράσταση Θεατρικού Αυτοσχεδιασμού   στα ...σαλόνια του Κόμη
Oι «Γλυκές Ρέγγες», με αγάπη και μεράκι για το αυτοσχεδιαστικό θέατρο, μπαίνουν στα …μεγάλα σαλόνια του «Κόμη» (Λασκαράτου 20, Πατήσια) και παρουσιάζουν την Κυριακή, 9 Μαρτίου και ώρα 21.00, παιχνιδιάρικες, απολαυστικές και ξεκαρδιστικές σκηνές μέσα από μικρές, αυτοτελείς ιστορίες.

Με βάση τη θεατρική έκφραση, που υπαγορεύει η αυτοσχεδιαστική προσέγγιση της ομάδας, οι «Γλυκές Ρέγγες» θα σκαρφιστούν ότι πιό περίεργο μπορεί να φανταστεί ανθρώπινος ή και εξωγήινος νους, αφού κατά τη διάρκεια της παράστασης, δεν γνωρίζει κανείς -ούτε οι ίδιοι οι ηθοποιοί- πόσες και ποιές ιστορίες διαδραματίζονται, με ποιό θέμα, περιεχόμενο, αλλά και με ποιά πλοκή και εξέλιξη.

Πως γίνεται αυτό; Οι θεατές εμπνέουν τους ηθοποιούς δίνοντας τις ιδέες τους για το θέμα της παράστασης -πολλές φορές και για την εξέλιξή της.  Την ίδια στιγμή, οι ηθοποιοί χωρίς καμμία προετοιμασία, δημιουργούν διασκεδαστικές σκηνές και ιστορίες, που ...δεν περιγράφονται!


Μέσα απ’ όλη αυτή τη διαδικασία, οι Γλυκές Ρέγγες σε κάθε παράστασή τους αναλαμβάνουν να διεκπεραιώσουν άμεσα και με επιτυχία, το ρόλο του σεναριογράφου, σκηνογράφου, σκηνοθέτη, ηθοποιού, αλλά και ...’ταχυδακτυλουργού’. ‘Ετσι, οι θεατρικές σκηνές που εξελίσσουν είναι ενδιαφέρουσες, ψυχαγωγούν το κοινό, αλλά και κάθε φορά, είναι εντελώς -μα, εντελώς!- διαφορετικές.

Μην χάσετε την ‘μοναδική’ εμπειρία, όπου οι Γλυκές Ρέγγες θα αυτοσχεδιάσουν  με αγάπη μόνο για εσάς!

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Επιπρόσθετα, εκτός από την Κυριακή 9 Μαρτίου, οι Γλυκές Ρέγγες θα αυτοσχεδιάσουν στον «Κόμη» την Κυριακή 23 Μαρτίου καθώς και τις Πέμπτες 13 και 27 Μαρτίου.

Η ομάδα θεατρικού αυτοσχεδιασμού, «Γλυκές Ρέγγες» αποτελούνται από τους: Γ. Αγαλόπουλο, Β. Αριανούτσου, Γ. Βομπίρη, Π. Δαμουλή, Λ. Σταματελάτου, Ι. Τροβά, Κλ. Χατζηγιάννη, Ε. Χριστοδουλάκη.

facebook.com/glikesregges
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ