2012-04-19 09:08:05
Φωτογραφία για Μπαρόζο: Οι Έλληνες δεν είναι μόνοι
«Οι Έλληνες δεν είναι μόνοι» σε αυτήν την προσπάθεια τόνισε ο πρόεδρος της Κομισιόν, εκφράζοντας την αισιοδοξία του ότι η χώρα μας μπορεί να... επιστρέψει σε τροχιά ανάπτυξης. «Πιστεύουμε ότι η Ελλάδα μπορεί να επιστρέψει στην ανάπτυξη και τη δημιουργία θέσεων εργασίας» προσέθεσε.

Ο Μπαρόζο υποστήριξε ότι η Ε.Ε. μαζί με τους εταίρους, έχουν εκπονήσει ένα πρωτοφανές πρόγραμμα στήριξης της ελληνικής οικονομίας, ύψους 280 δισ. ευρώ.

«Πιστεύουμε ότι η Ελλάδα μπορεί να μεταμορφωθεί ώστε να εξασφαλίσει την ανάπτυξη και νέες θέσεις εργασίας. Γνωρίζουμε ότι οι Έλληνες πολίτες υπομένουν τις επώδυνες θυσίες. Πιστεύουμε ότι μπορεί να υπάρξει θετικό αποτέλεσμα στην ανάκτηση της ανταγωνιστικότητας και της ανάπτυξης», υπογράμμισε.

Όπως δήλωσε στους ευρωβουλευτές, ήδη έχουν αρχίσει να διαφαίνονται κάποιες αλλαγές, εκτιμώντας ότι εάν «δεσμευτούν όλα τα μέρη» και υπάρχει συνεργασία όλων σε 30 με 40 συγκεκριμένα μέτρα, τότε η Ελλάδα «θα μπορέσει η χώρα να επιστρέψει σε τροχιά ανάπτυξης και αύξησης των θέσεων εργασίας.

Σύμφωνα με τον Μπαρόζο, το σημαντικό είναι «να γεννηθεί η ελπίδα στην Ελλάδα. Αυτός ακριβώς είναι και ο σκοπός μας, να δουλέψουμε μαζί με τους Έλληνες φίλους μας για να πετύχουμε την ανάπτυξη στην Ελλάδα». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ