2014-02-28 17:36:21
Φωτογραφία για Σοκαριστικό βίντεο που δείχνει τον Πιστόριους να κάνει εξάσκηση με το ίδιο όπλο που δολοφόνησε τη Ρίβα! [Video]
Τη Δευτέρα 3 Μαρτίου και μάλιστα με τηλεοπτική κάλυψη (για πρώτη φορά στα χρονιά της Νότιας Αφρικής) ξεκινάει η... δίκη του Όσκαρ Πιστόριους, του 27χρονου Παραολυμπιονίκη που τα ξημερώματα της 14ης Φεβρουαρίου 2013 πυροβόλησε και σκότωσε τη σύντροφό του, Ρίβα Στέενκαμπ.

Λίγα 24ωρα πριν ο Blade Runner, όπως είναι το παρατσούκλι του χρυσού παραολυμπιονίκη της Αθήνας, καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου αντιμετωπίζοντας ακόμη και την ισόβια κάθειρξη σε περίπτωση καταδίκης, ένα video που φέρνει στη δημοσιότητα το Sky News όπως αναφέρει το newsit, έρχεται να τον... στριμώξει στα σχοινιά, ακόμη περισσότερο.

Στο video φαίνεται ο Πιστόριους με φίλους του σε πεδίο βολής, να πυροβολεί με καραμπίνα αλλά και με το πιστόλι του φόνου! Με αυτό που σκότωσε την 29χρονη καλλονή με την οποία διατηρούσε σχέση.

Σύμφωνα με το Sky News, το video έχει τραβηχτεί μερικούς μήνες πριν από τη δολοφονία της Στέενκαμπ.


Από την πρώτη στιγμή ο Πιστόριους υποστήριξε πως το βράδυ που πυροβόλησε τη Στέενκαμπ, πίστευε πως πυροβολούσε διαρρήκτη που είχε εισβάλει στο σπίτι του στην Πρετόρια της Νότιας Αφρικής.

Ο Πιστόριους, όπως βγήκε στην επιφάνεια, όχι μόνο είναι λάτρης των όπλων αλλά και εξαιρετικός στο σημάδι! Στο video φαίνεται να πυροβολεί ένα καρπούζι και να το πετυχαίνει ακριβώς στη μέση.

Ακούγεται μάλιστα μια φωνή που φέρεται να είναι του Πιστόριους, να λέει: «Δεν είναι τόσο μαλακό όσο ο εγκέφαλος (σ.σ. το καρπούζι) αλλά θα μπορούσε να σταματήσει ένα ζόμπι». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ