2014-03-04 16:19:45
Φωτογραφία για Online κατάστημα Zara στην Ελλάδα
Στις 5 Μαρτίου θα αρχίσει να υποδέχεται το online κατάστημα Zara τους πελάτες του στην Ελλάδα . Η ιστοσελίδα της Zara, θα προσφέρει στους online αγοραστές την πλήρη γκάμα εμπορευμάτων για γυναίκες, άντρες και παιδιά η οποία υπάρχει και στα εμπορικά καταστήματα.

Το site σχεδιάστηκε, όπως αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωση της, για να προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία αγοράς, φιλική προς τον χρήστη, και να επιτρέψει στους λάτρεις της μόδας να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους με τα διαθέσιμα προγράμματα πλοήγησης, όπου η εταιρία Zara έχει online καταστήματα. Τα προϊόντα που πωλούνται online έχουν τις ίδιες τιμές με αυτά που βρίσκονται στα καταστήματα Zara, ενώ οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν είτε την παράδοση κατ’ οίκον είτε την αποστολή των αγορών τους στο κατάστημα της επιλογής τους, απ’ όπου και θα τα παραλάβουν.

Οι χρήστες του www.zara.com/gr στην Ελλάδα μπορούν επίσης να καλέσουν μια γραμμή εξυπηρέτησης πελατών χωρίς χρέωση ή να επικοινωνήσουν με ένα ειδικό γραφείο εξυπηρέτησης πελατών για να λύσουν τυχόν απορίες ή ζητήματα που αφορούν στις αγορές τους.


Επιλογές παράδοσης

Οι τιμές των ενδυμάτων online είναι ακριβώς οι ίδιες με αυτές των καταστημάτων και οι παραγγελίες θα συσκευάζονται σε ειδικά σχεδιασμένα, φιλικά προς το περιβάλλον πακέτα τα οποία διατηρούν τις αγορές σε άριστη κατάσταση μέχρι την παράδοσή τους. Η παράδοση θα γίνεται δωρεάν αν ο πελάτης επιλέξει να παραλάβει τις αγορές του σε κάποιο κατάστημα Zara, πράγμα που θα πάρει 4 ως 6 εργάσιμες μέρες. Υπάρχουν επίσης άλλοι δύο τρόποι παραλαβής:

- Απλή (3,95 EUR): 3-5 εργάσιμες μέρες

- Επείγουσα (9,95 EUR): 2-3 εργάσιμες μέρες

Σε περίπτωση αποστολής στα νησιά, οι χρόνοι αποστολής αυξάνονται κατά 1-2 εργάσιμες μέρες. Οι πληρωμές μπορούν να πραγματοποιούνται με τα συνήθη μέσα ηλεκτρονικής πληρωμής, όπως το Pay Pal ή τις πιστωτικές κάρτες, που περιλαμβάνουν Visa, MasterCard και American Express.

Αλλαγές και επιστροφές

Η πολιτική αλλαγών και επιστροφών είναι ακριβώς η ίδια με αυτήν που ισχύει και στα καταστήματα: για ένα μήνα, τα προϊόντα που ο πελάτης δεν επιθυμεί να κρατήσει μπορούν να παραδίδονται από το σπίτι ή να επιστρέφονται δωρεάν στα καταστήματα Zara. Η εταιρία Zara έχει προσλάβει έναν διαχειριστή διακίνησης εμπορευμάτων με εξακριβωμένα εξαιρετικές επιδόσεις στην διανομή προϊόντων σε όλη τη χώρα.

Η εταιρία Zara στην Ελλάδα

Η εμπορική παρουσία της Zara στην Ελλάδα ξεκίνησε το 1993 με ένα πρώτο κατάστημα στην Αθήνα. Σήμερα η εταιρία Zara έχει σε λειτουργία πάνω από 40 καταστήματα σε 30 πόλεις της Ελλάδας όπως σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Γιάννενα, Ηράκλειο και Ρόδο. Η Ελλάδα υπήρξε πάντα μια σημαντική αγορά για τον Όμιλο Inditex, φιλοξενώντας περισσότερα από 150 καταστήματα των αλυσίδων του ομίλου.

πηγή: aftodioikisi
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ