2014-03-05 11:48:06
Φωτογραφία για Παρανυφάκια ... η πινελιά στον γάμο σας!
Ποια είναι εκείνη η πινελιά που θα ολοκληρώσει και θα απογειώσει την ημέρα της ένωσής σας; Δεν είναι άλλη από τους μικρούς συμπρωταγωνιστές σας, τα παρανυφάκια Αυτά θα έχουν την αίσθηση ότι ζούνε σε παραμύθι και γι’ αυτό δώστε τους τη χαρά να σας συνοδεύσουν. Και δεν φαντάζεστε πόσο ευτυχισμένα θα είναι, ενώ με τη σειρά τους σας υπόσχονται ότι θα σας προσέχουν και ότι θα κλέψουν τις καρδιές. Μένει τώρα να επιλέξετε τους χαριτωμένους συμπρωταγωνιστές σας και να τους ντύσετε όμορφα, έτσι ώστε να βρίσκονται σε αρμονία με το σκηνικό του γάμου σας.

Για μία κομψή και επιτυχημένη εμφάνιση: Οι κυρίαρχες τάσεις

Το ντύσιμο των παρανύμφων πρέπει να είναι εναρμονισμένο με το ύφος του γάμου. Η μόδα πάντως επιτάσσει ρετρό στιλ, γραμμές από τη δεκαετία του ’20, αλλά και βουκολικό στιλ. Ειδικότερα:

Σε περίπτωση που ο γάμος σας έχει επιρροές country στιλ, προσθέστε στο ντύσιμο των συμπρωταγωνιστών σας καουμπόικες πινελιές. Η εμφάνιση αυτή πρόκειται να κάνει τους μικρούς σας κυρίους να διαφέρουν με γοητευτικό τρόπο από τους ενήλικες κυρίους και τις μικρές, άγριες κυρίες από τη Δύση.


Μία άλλη επιλογή όσον αφορά τα φορέματα των παρανύμφων αποτελούν οι παστέλ αποχρώσεις οι οποίες εκφράζουν την ανεμελιά και την παιδική αθωότητά τους.

Εάν το ύφασμα του νυφικού σας είναι τούλινο, μπορείτε να τις ντύσετε μπαλαρίνες με tutu φορέματα ολοκληρώνοντας το φινετσάτο και αριστοκρατικό κλίμα που θέλετε να προσδώσετε εκείνη την ημέρα.

Εάν ο γάμος σας έχει bohemian στιλ, ντύστε τες με αέρινα φορέματα και πλέξτε τα μαλλάκια τους με λουλούδια.

Επίσης, μπορείτε να παίξετε με χρωματικούς συνδυασμούς ή αντιθέσεις στα ρούχα των κοριτσιών με αυτά των αγοριών.

Παρανυφάκια: Συνοδεύοντας την πριγκίπισσα του δικού τους παραμυθιούΛίγες ημέρες πριν την τελετή τα παρανυφάκια σας καλό είναι να έχουν δοκιμάσει τα ρούχα τους, έτσι ώστε να διασφαλισθεί ότι το μέγεθος είναι σωστό. Όσον αφορά τα παπούτσια τους πρέπει να είναι αναπαυτικά, καθώς για ώρες θα ελίσσονται και θα χορεύουν ανάμεσα στον κόσμο.

Η οντισιόν των παρανύμφων σας!

Και επειδή ο ρόλος των παρανύμφων δεν είναι διακοσμητικός και συμβολικός φροντίστε κατά την επιλογή τους να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Καταρχήν, τα παρανυφάκια δεν πρέπει να είναι μικρότερα των 4 ετών, γιατί διαφορετικά μπορεί να έχετε δυσάρεστες εκπλήξεις.

Πέραν της ηλικίας, αποφύγετε τους γνωστούς ταραξίες και τα υπερκινητικά παιδάκια, αλλά και εκείνα που είναι ντροπαλά και αδιάφορα.

Συνήθως, τα παρανυφάκια προέρχονται από το συγγενικό ή φιλικό περιβάλλον. Εσείς δεν έχετε παρά να συζητήσετε με τους γονείς τους την επιθυμία σας να σας συνοδεύσουν και έπειτα να το ανακοινώσετε στους μικρούς σας συμπρωταγωνιστές.

Λίγες ημέρες πριν το γάμο, καλό είναι να συζητήσετε τις αρμοδιότητές τους και να βεβαιωθείτε ότι έχουν κατανοήσει πλήρως τον ρόλο τους.

Και ο ρόλος έγινε δικός τους!

Παρανυφάκια: Συνοδεύοντας την πριγκίπισσα του δικού τους παραμυθιούΚαι οι καλεσμένοι σας εύχονται να ριζώσετε

Ποιες είναι λοιπόν οι αρμοδιότητές τους; Τα παρανυφάκια πρόκειται να συμμετέχουν στην κορυφαία στιγμή εκείνης της ημέρας. Πρόκειται να σας συνοδεύσουν στην εκκλησία την ώρα που ο πατέρας σας θα σας παραδώσει στον άντρα της ζωής σας. Αυτά θα κρατάνε την ουρά του νυφικού ή του πέπλου σας όσο περπατάτε, για να αποφευχθεί ο κίνδυνος να τα πατήσετε ή να τα λερώσετε. Κατά τη διάρκεια του μυστηρίου, θα κρατάνε την ουρά σας στο χορό του Ησαΐα, ενώ προηγουμένως θα έχουν μοιράσει πουγκάκια με ρύζι και ροδοπέταλα στους καλεσμένους, για να σας ευχηθούν «ο γάμος σας να ριζώσει και ο βίος σας να είναι ανθόσπαρτος».
flowmagazine.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ