2014-03-07 12:27:41
Φωτογραφία για ΠΑΣΚΟΥΑΛ : ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Ο Τσάβι Πασκουάλ μίλησε για τη νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ (93-73), ωστόσο δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο παιχνίδι που ακολουθεί κόντρα στον Ολυμπιακό.

«Είμαι πολύ χαρούμενος με αυτή τη νίκη, σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα, μπροστά στον κόσμο μας στο Παλάου Μπλαουγκράνα. Είχαμε 6.000 κόσμο στο πλευρό μας και θεωρώ ότι απόλαυσαν το παιχνίδι. Πραγματικά πιστεύω ότι δεν πήραμε το προβάδισμα που μπορούσαμε να πάρουμε στο τέλος του α' δεκαλέπτου. Παρά το γεγονός ότι προηγηθήκαμε με 1 πόντο, είχαμε φτάσει το παιχνίδι ακριβώς εκεί που θέλαμε. Είχαμε μία μικρή έλλειψη σωστών επιλογών, κάτι που είχαμε στο β' δεκάλεπτο. Φτάσαμε να προηγούμαστε μέχρι και 9 πόντους, αλλά κάπου εκεί χάσαμε την επαφή μας με το καλάθι.

Παρ' όλα αυτά, φτάσαμε στο ημίχρονο, όντας σε καλή κατάσταση και στο γ' και δ' δεκάλεπτο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι με τη νίκη. Είπα ότι περιμένω τη Φενέρμπαχτσε μέσα στις 4 καλύτερες ομάδες του ομίλου και θα προκριθεί στα playoffs. Ειλικρινά πιστεύω ότι μεγάλο μέρος αυτής της νίκης ανήκει σε εμάς, όχι στο ότι η Φενέρ δεν έπαιξε καλά. Κάναμε πολλά πράγματα αρκετά καλά για να νικήσουμε, η άμυνα μας, η ένταση, ήμασταν γρήγοροι στο τρανζίσιον και μοιράσαμε καλά την μπάλα, τελειώνοντας το παιχνίδι με 23 ασίστ.


Έρχεται την επόμενη εβδομάδα ο Ολυμπιακός ο οποίος είναι ο πρωταθλητής Ευρώπης και θα είναι ένα πραγματικά πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θα χρειαστούμε και πάλι τη βοήθεια του κόσμου μας, γιατί θα είναι μία νίκη που θα μας φέρει τη θέση στα playoffs», ήταν τα όσα δήλωσε ο προπονητής των Καταλανών.

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται στην πρώτη θέση του Group E του Top 16 της Ευρωλίγκας χωρίς ήττα μετά από 9 αγωνιστικές (9-0).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ