2014-03-08 15:27:08
Φωτογραφία για Περιστέρι: Σύλληψη υπ. δημοτικού συμβούλου για υβριστικά σχόλια στο Facebook!
Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Περιστέρι για Όλους -Δημήτρης Κελάφας», Ιωάννης Σωληναραίος την 1η Μαρτίου στις 23:43 δύο μέρες μετά από την ανακοίνωση της προσχώρησης του Ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου Περιστερίου Ηλία Ψυρόγιαννη στην παράταξη «Με την Κοινωνία Μπροστά» του Δημάρχου Ανδρέα Παχατουρίδη σε ομάδα κοινωνικής δικτύωσης που διατηρεί ο ίδιος, με την επωνυμία «ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ», έγραψε : “ΑΛΗΤΑΡΑ ΚΛΕΦΤΗ ΨΥΡΟΓΙΑΝΝΗ”.

Η οργή που αισθάνθηκε ο κ. Ψυρόγιαννης και η οικογένεια του διαβάζοντας το σχόλιο του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου του κ. Κελάφα, τον οδήγησε να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά  στο Β’ Αστυνομικό Τμήμα Περιστερίου προσκομίζοντας και το αποτύπωμα του δημοσιεύματος στην ομάδα κοινωνικής δικτύωσης.

Την Πέμπτη 6 Μαρτίου περίπου στις 21:00 ο κ. Σωληναραίος συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτοφώρου από Αστυνομικούς και οδηγήθηκε στο Β’ Αστυνομικό Τμήμα Περιστερίου.

Εκεί παρουσία συγγενών, του δικηγόρου του συλληφθέντος και του κ. Κελάφα εκλήθη από τους Αστυνομικούς και ο κ. Ψυρόγιαννης.

Ο κ. Ψυρόγιαννης μετά από πίεση που δέχθηκε από τους συγγενείς, καθώς και την προσωπική συγνώμη του κ. Κελάφα και αφού τον διαβεβαίωσαν ότι πρόκειται για μια απαράδεκτη και ακραία συμπεριφορά δέχτηκε την προφορική συγνώμη του συλληφθέντος αλλά και την έγγραφη δήλωση μεταμέλειας την οποία ανέλαβε την υποχρέωση να την αναρτήσει στην ίδια ομάδα κοινωνικής δικτύωσης.
peristerinews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ