2014-03-11 21:12:53
Φωτογραφία για Διώχνει τον Ράγιος η Μακάμπι Χάιφα
Το αντιαθλητικό τάκλιν του Ρουμπέν Ράγιος σε ματς στο Ισραήλ εις βάρος του Ραφί Νταχάν δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε πρόωρη έξοδο του από την Μακάμπι Χάιφα.

O πρώην παίκτης του Αστέρα Τρίπολης έπεσε και με τα δύο πόδια πάνω στον ποδοσφαριστής της Μπνέι Γεχούντα με συνέπεια να τον τραυματίσει σοβαρά.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για απουσία του Νταχάν για τους επόμενους έξι μήνες. Το αντιαθλητικό τάκλιν του Ράγιος αποτελεί θέμα συζήτησης τις τελευταίες μέρες στο Ισραήλ με τον 27χρονο άσο να κινδυνεύει με τιμωρία μέχρι και 10 αγωνιστικών.

"Δεν αποδέχομαι την απολογία του Ράγιος. Υπάρχει Θεός και μόνο αυτός μπορεί να τον συγχωρέσει. Πρέπει να τον τιμωρήσει όχι μόνο η λίγκα, αλλά και η ίδια η ομάδα του.

Πήγε να με τραυματίσει και δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό. Ακόμη παίρνω μορφίνη, δεν μπορούσα χθες να κοιμηθώ από τον πόνο. Υποφέρω και θα πρέπει για τους επόμενους μήνες να συνηθίσω να μετακινούμαι με καροτσάκι. Όμως δεν το βάζω κάτω και θα επιστρέψω δυνατός", τόνισε ο 24χρονος Νταχάν.

Αύριο θα αποφασιστεί η ποινή του Ράγιος που εμφανίζεται μετανιωμένος. Αξίζει να σημειωθεί πως με την έκταση που έχει πάρει το θέμα δεν αποκλείεται να λυθεί η συνεργασία του με την Μακάμπι Χάιφα, με την Ελλάδα να αποτελεί την πρώτη επιλογή του.

Πηγή:sport24.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΡΟΝΑΛΝΤΟ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΡΟΝΑΛΝΤΟ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ