2014-03-11 21:15:33
Φωτογραφία για Τιμωρία 6 αγωνιστικών στον Πάρντιου
Ο Άλαν Πάρντιου δεν θα ξανακαθήσει στον πάγκο της Νιούκαστλ σε επίσημο ματς μέχρι τα τέλη Απρίλη, καθώς τιμωρήθηκε με επτά αγωνιστικές για την απόπειρά του να χτυπήσει με κουτουλιά τον μέσο της Χαλ, Μάιλερ.

Η απίστευτη ενέργεια του Άλαν Πάρντιου να απωθήσει με το κεφάλι τον Ντέιβιντ Μάιλερ κατά τη διάρκεια του πρόσφατου αγώνα πρωταθλήματος της Νιούκαστλ με τη Χαλ θα στοιχίσει ακριβά στον Άγγλο τεχνικό.

Η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία ανακοίνωσε την Τρίτη (11/3) την απόφαση για την τιμωρία του που είναι παραδειγματική, με τον τεχνικό των "καρακάξων" να δέχεται "καμπάνα" αποκλεισμού επτά αγωνιστικών από τον πάγκο της ομάδας του αλλά και να καλείται να πληρώσει πρόστιμο ύψους 60.000 λιρών.

Η τιμωρία του ξεκινάει από το ερχόμενο Σάββατο στο Λονδίνο με αντίπαλο τη Φούλαμ όπου θα είναι εκτός γηπέδου όπως και στα παιχνίδια με Κρίσταλ Πάλας και Έβερτον, ενώ στους αγώνες κόντρα σε Σαουθάμπτον, Μάντσεστερ Σίτι, Σουόνσι και Στόουκ θα μπορεί να βρίσκεται στο γήπεδο όχι όμως και στον πάγκο.


Αυτό σημαίνει πως το πρώτο ματς στο οποίο θα έχει το δικαίωμα ξανά να βρεθεί στον πάγκο θα είναι αυτό της 29ης Απριλίου απέναντι στην Άρσεναλ στο "Emirates Stadium".

Υπενθυμίζεται πως αμέσως μετά την ανεκδιήγητη ενέργειά του, ο 53χρονος τεχνικός παραδέχτηκε δημόσια το σφάλμα του και ζήτησε συγγνώμη από όλους, με τη διοίκηση της Νιούκαστλ να προλαβαίνει πάντως την ομοσπονδία όσον αφορά στην επιβολή τιμωρίας και να του επιβάλλει πρόστιμο ύψους 100.000 λιρών.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ