2014-03-16 21:02:58
Φωτογραφία για Στο βάθρο ο Button αφού ακυρώθηκε ο Ricardo

Ο Ντανιέλ Ρικιάρντο ακυρώθηκε με συνέπεια να χάσει τη δεύτερη θέση στο πρώτο GP της χρονιάς για τη Φόρμουλα Ένα, που διεξήχθη στην πίστα της Μελβούρνης, στην Αυστραλία.  Αυτό συνέβη επειδή η Red Bull του Αυστραλού πιλότου υπερέβη το το όριο των 100 κιλών καυσίμου, που συνιστά παράβαση και τιμωρείται σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς, όπως ανακοινώθηκε από τη Διεθνή Ομοσπονδία.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, πίσω από τον Νίκο Ρόσμπεργκ βρέθηκαν οι δύο ΜακΛάρεν του Δανού Κέβιν Μάγκνουσεν (δεύτερος από τρίτος) και του Βρετανού Τζένσον Μπάτον (ήταν αρχικά τέταρτος), ενώ τέταρτος πλασαρίστηκε ο Ισπανός Φερνάντο Αλόνσο.  Να σημειωθεί ότι ο Ρώσος Ντανίλ Κβίατ κατόρθωσε να βαθμολογηθεί μπαίνοντας στην πρώτη δεκάδα σε ηλικία μόλις 19 ετών και 322 ημερών (ήταν αρχικά 10ος) κι έτσι έγινε ο νεαρότερος πιλότος στην ιστορία που το κατάφερε, καταρρίπτοντας το προηγούμενο ρεκόρ από τον Σεμπάστιαν Φέτελ που ήταν 19 ετών και 349 ημερών όταν το σημείωσε.

Πλέον, η βαθμολογούμενη πρώτη δεκάδα διαμορφώθηκε ως εξής: 

 1. Νίκο Ρόσμπεργκ (Mercedes) 2. Κέβιν Μάγκνουσεν (McLaren) 3. Τζένσον Μπάτον (McLaren) 4. Φερνάντο Αλόνσο (Ferrari) 5. Βάλτερι Μπότας (Williams) 6. Νίκο Χούλκενμπεργκ (Force India) 7. Κίμι Ραϊκόνεν (Ferrari) 8. Ζαν-Ερίκ Βερνιέ (Toro Rosso) 9. Ντανίλ Κβίατ (Toro Rosso)10. Σέρχιο Πέρεθ (Force India-Mercedes)
kartgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ