2014-03-16 21:06:27
Φωτογραφία για Διπλωματικό θρίλερ και πρόστιμο του ΕΣΡ σε όλα τα ελληνικά ΜΜΕ για την υπόθεση του χαμένου Boeing
Πληροφορίες θέλουν το ΕΣΡ να ετοιμάζει "καμπάνα" πολλών χιλιάδων ευρώ και στο "tromaktiko" λόγω απόψεων αναγνωστών για την εξαφάνιση του Boeing 777 Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, το ΕΣΡ δεν δέχεται τις απόψεις των αναγνωστών μας και τους καλεί εντός 24ωρου να βρουν το εξαφανισμένο αεροπλάνο για να ανακοπεί η "καμπάνα" στο tromaktiko.

Πάμε να δούμε το ρεπορτάζ του theblob.gr

Διπλωματικό θρίλερ που κατέληξε σε πρόστιμο σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στην Ελλάδα, εκτυλίχθηκε πριν λίγες ώρες. Όπως αναφέρουν πηγές του...theblob.gr μέσα από το υπουργείο Εξωτερικών, η αρχή έγινε όταν η πρεσβεία της Μαλαισίας στην Ελλάδα πρόσεξε ότι γίνεται αλλοίωση του ονόματος της περιοχής Μαλάκα σε Μάλακα.

Σε συνεννόηση με την κυβέρνηση της Μαλαισίας, η πρεσβεία προέβη σε έκδοση διαβήματος προς την Ελληνική κυβέρνηση, κατηγορώντας την για παραχάραξη του ονόματος και προβολή λάθους εικόνας της χώρας
. Η ελληνική πλευρά, ενημέρωσε την κυβέρνηση της Μαλαισίας ότι η περιοχή έχει όνομα το οποίο δεν είναι εύκολο να μεταδοθεί από τα ελληνικά ΜΜΕ, καθώς παραπέμπει σε γνωστό επίθετο, όμως η Μαλαισιανή πλευρά ήταν ανένδοτη. Απείλησε με προσφυγή στον ΟΗΕ, και τόνισε πως δεν μπορεί μια χώρα όπως η Ελλάδα που αγωνίζεται για το όνομα της Μακεδονίας, να αλλοιώνει το όνομα μιας άλλης περιοχής, μιας άλλης χώρας.

Η ελληνική πλευρά απάντησε πως θα προσπαθήσει να λύσει το πρόβλημα, και έτσι επιβλήθηκε πρόστιμο 5000 ευρώ σε όλα τα μέσα που πρόβαλλαν την περιοχή ως Μάλακα, και όχι ως Μαλάκα, όπως επίσης εκδόθηκε οδηγία από τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ και εκπρόσωπο Τύπου της κυβερνήσεως, Σίμο Κεδίκογλου, να γίνει η διόρθωση στις μελλοντικές αναρτήσεις και ανακοινώσεις.

Το άρθρο είναι προϊόν φαντασίας, άρα και χιουμοριστικό από το theblob.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ